350-450 bin TL araç önerisi

19 yaşındayım, hem üniversite için hem de arada ailemi gezdirmek için vs 2.el benzinli bir araba düşünüyorum, sorun çıkarmasın üzmesin, önerilerinizi bekliyorum.

Nerede oturuyorsunuz hocam bir de en maksimum km ne olmalı ona göre seçenek sunabilirim.

2004 toyota yaris 1.0 otomatik var nişanlımda. Memnunuz. 1.33 motorlusunu bulursan daha da iyi olur ama bu bile o kadar kötü değil. Araç hakkında daha detaylı bilgi istersen instagramdan ulaşabilirsin (kullanıcı adım ile aynı).

2010-2014 Opel Astra veya 2009-2013 Chevrolet Cruze 1.6 LS veya LT paketlere bakabilirsiniz. Biraz bütçenizin üstünde kalabilir ama bence değer.

Astra'ların paketleri hakkında fazla bilgi sahibi değilim arkadaşım kullanıyor diye önerdim.

Yanlış bilmiyorsam cruze'ların otomatik vitesli versiyonlarında devir sorunu var. Manuelleri daha sorunsuz olması lazım.

Son düzenleme:
İstanbuldayım, maksimum 200 bin olsa iyi olur.

Fazla eski olmasın, 2010 üstü iyidir.

Dizel isteseydin çok araç önerirdim ama benzin ve yeni model istediğin için tercih etmen gereken araba cruze olacaktır. 2012-2014 modelleri çokca var.

hocam pek anlamıyorum, dizel ve benzin arasında ne gibi farklar var, veya hangisini tercih etmeliyim.
O biraz sizin nasıl istediğinize bağlı.

Dizel:
Benzine kıyasla daha sesli
Benzinden az yakar
Benzine kıyasla biraz daha pahalı

Benzin:
Dizelden daha sessiz
Dizelden pahalı
Dizele kıyasla biraz daha ucuz
LPG takılabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler