LancheRSAMA
Decapat
LoL oynaması için arkadaşıma mouse ve klavye hediye edeceğim bütçe 350-600 arası önerileriniz nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden.
Çok kötü seçimler özellikle bu fiyata.
![]()
Frisby Fm-g3345k Programlanabilir 8.000dpı Rgb Oyuncu Mouse (gx24) - Fiyatı, Yorumları
Frisby Fm-g3345k Programlanabilir 8.000dpı Rgb Oyuncu Mouse (gx24) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Performax Xotran Kablolu RGB Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Performax Xotran Kablolu RGB Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Daha iyi bir kombinasyon yok hiç bakma bile. Performax xotran 3327 220 IPS 30G sensör, ziyoulang T60 RGB ışıklandırma %60 ve Type-C bağlantılı jixian red Switch.
https://www.ciceksepeti.com/t60-beyaz-rgb-klavye-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-kcm44471579 Redi de var.Hocam senin attığın T60'ı sepete ekle deyince kişiselleştirmek için fotoğraf yüklememi istiyor anlamadım ben bu işi.
(Kendi klavyem var alacağımdan değil meraktan sepete attım fotoğraf istedi ondan soruyorum.)
Bende öyle birşey istemiyor ki hocam anlamadım neden bahsettiğinizi bende muadilini attım.Hocam anlamadınız sanırım ben size neden fotoğraf istediğini sormuştum alternatifini değil.
Ek olarak ne fotoğrafı isteniyor gerçekten anlamadım. Kendimizi falan mı çekmemiz gerekiyor?
Bende öyle bir şey istemiyor ki hocam anlamadım neden bahsettiğinizi bende muadilini attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.