350 bin TL ilk motor önerisi

Öldürdüm çiçeğimi yaşatamadım...
3 yıl olmuş bee.

Eki Görüntüle 2143831

İlk 250CC deneyimimde üstünde oturamıyordum 600CC de bu ne lan oldum CBFden sonra pilot oldum.

A2 hocam

Tamamdır. Ben biraz piyasaya bakınayım. Son olarak en yüksek çıkacağın fiyat nedir? 350 son değildir diye düşünüyorum. Zorlarsak biraz daha çıkarsak en en son ne olur onu öğrenmek istiyorum.

390 bu arada kendi araştırmalarım sonucu vardığım sonuç. Motordan beklentilerimi yazdim 250'lik vs de olur hani titresim beni ne derecede rahatsiz eder bilmiyorum ama bildigim kadariyla tek silindir makinelerde titreşim oluyor

Tamamdır. Ben biraz piyasaya bakınayım. Son olarak en yüksek çıkacağın fiyat nedir? 350 son değildir diye düşünüyorum. Zorlarsak biraz daha çıkarsak en en son ne olur onu öğrenmek istiyorum.
Hocam ekipman ve motor dahil egitimi katmıyorum onun bütçesi pederden hallederim diye düşünüyorum maks 400 olur tabii bu parayi dibine kadar kullanmak gibi bi amacimda yok illa guclu makine olsun ktm olsun yamaha olsun.

Tatlı su işi değil hocam motor. Biz öyle olanlara tatlı su motorcusu diyoruz esprisine.

Zor iş motor. Rahatsız iş, sıkıntılı iş, yorucu iş. Akıllı adam işi değil zaten ama işte manyak gibi biniyoruz...

Ekipman için bütçe nedir şimdi? 50 bin mi?

Fiyatları bilmediğim icin bisey diyemiyorum ama oncelik ekipman, ekipmandan kalan parayla motoru alirim büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…