350 bin TL'ye araba önerisi

• Konuyu başlatan NIIC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 13.193
Sosyal'deki araba önerilerine hep Forza'dan NFS'den kopup gelen yorumlar yazılıyor. 350 bine Egea dışında sıfır araç kalmamış, piyasa o kadar kötü, biraz kalburüstü markaların temiz, tramersiz modelleri 500K'dan başlıyor ama tüm konularda BMW veya Audi önerileri dolu. Hurdaya çıkmış ama sanayide bilmemkim ustanın çıkma parçalarla tekrar topladığı GT-R bulsa "hemen al" diyecek adamlar.

Hocam şahsi fikrim 150-200bin km lerde 2011-2012 audi bmw bakmak yerine 50-100 bin km arası 2017-2018 honda civic rs tarzı bir araba daha iyi olacaktır. 182hp sizi baya tatmin eder.

Son düzenleme:
BMW ve Audi'de bu paraya alınan araçların durumu meçhul. Elbette E60 gibi bir aracı almak benim de hayalim olurdu, ancak bu araçların gerek şase gerek motor olarak hırpalanmamış, temizini bulmak oldukça zor olacaktır. Zaten belli bir yaşı almış araçlar oldukları için, her an bir yerden patlak verme durumları söz konusu.
Bana kalırsa güzelinden bir Renault Talisman, ilaç gibi gelecektir. 4Control ve 160HP 1.6 dCi motor, gerçekten çok başarılı. Üstelik servis masrafı da uygun fiyatlı. Düşünmeden Talisman bakın derim. Gemi gibi araç, içinde at bile koşturabilirsiniz. Üstelik süspansiyonları bahsettiğiniz 3 araçtan da daha başarılı.

Hiçbir zaman ara motor almayın ne marka olursa olsun sıkıntısını çok çekersiniz 1.7-1.8-2.5 gibi. Benzinli motorlar dizel motorlara göre oldukça masrafsız ve uzun ömürlüdür ama ara motor her zaman sıkıntıdır hele ki atmosferik olanlar aman aman sanayiden çıkamazsınız.

Hiçbir zaman ara motor almayın ne marka olursa olsun sıkıntısını çok çekersiniz 1.7-1.8-2.5 gibi. Benzinli motorlar dizel motorlara göre oldukça masrafsız ve uzun ömürlüdür ama ara motor her zaman sıkıntıdır hele ki atmosferik olanlar aman aman sanayiden çıkamazsınız.
Atmosferik ve sanayi mi?
2007 model Civic var akrabamızda, Allah'a şükür anahtar değmedi henüz. Atmosferiğin tek özelliği maliyetsiz ve arızasız olmasıdır. Ancak ara motorlara katılıyorum, Vectra'dan döneminde çok çeken vardı. Keza SAAB 9-3 gibi. Zaten aynı grubun otomobilleriydi bir dönem. Son 9-3, 9-5 Opel altyapısı ile çıkmıştı. Hele o 1.9 motorlar...

Ford mondeo 2.0 240 HP var olur mu?
Mondeo yerine Talisman var. Hem parçası ucuz hem de çok daha lüks ve prestijli. 1.3 160 HP zaten bambaşka bir olay orasına hiç değinmiyorum bile. Neredeyse 1.5 tonluk bir aracı 9 saniyede 0-100 yaptıran Renault mühendislerini tebrik ediyorum.
images.jpeg

Asil bir araç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı