Merhaba, 350 TL bütçem var. Ama ürün Hepsiburada'dan olursa 50 TL indirim kodum var, 400 TL'ye kadar çıkabiliriz.
Kriterler
-Blue Switch olsun.
-Gamepower, Rampage, Everest kesinlike istemiyorum.
-TKL veya %60 olması şart değil ama olursa da tadından yenmez.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
KB-432L değil de KB473 tasarımsal açıdan bana daha çok hitap etti. Ayrıca multimedya tuşları da varmış. Bunu da listeme ekledim. Redragon markasını daha önce çok duydum, yurt dışında bayağı bir popüler miş fakat Gamenote'u ilk defa duyuyorum. Türkiye distribütörü kimdir? Garanti vs. sıkıntı yaşamayalım? Ayrıca Outemu Switch galiba değil mi?
350 TL'ye buldum başka bir sitede. Alınabilir tasarımı da çok hoş. Listeme ekledim.
KB-432l değil de KB473 tasarımsal açıdan bana daha çok hitap etti. Ayrıca multimedya tuşları da varmış. Bunu da listeme ekledim. Redragon markasını daha önce çok duydum, yurt dışında bayağı bir popüler miş fakat Gamenote'u ilk defa duyuyorum. Türkiye distribütörü kimdir? Garanti vs. sıkıntı yaşamayalım? Ayrıca Outemu Switch galiba değil mi?
Bu klavyeyi görmüştüm. Ancak K552 gözüme daha çok hitap etti açıkçası. Ama K552'nin de Blue Switch'i ülkemizde yok sanırım.