Adole Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #1 Merhaba. Mekanik klavye arayışı içindeyim. Bütçem ₺350. Red Switch tercihim. F/P olarak en iyisini atarsanız iyi olur.
Merhaba. Mekanik klavye arayışı içindeyim. Bütçem ₺350. Red Switch tercihim. F/P olarak en iyisini atarsanız iyi olur.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #2 Red switch terchi fakat şart değil ise Galax Stealth 03 tavsiye ederim.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Mart 2022 #3 Red switch tercih ederim benim kullandığım klavye red switch istiyorsanız adını atabilirim.
Adole Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #4 Silinen üye dedi: Red Switch tercih ederim benim kullandığım klavye red Switch istiyorsanız adını atabilirim. Genişletmek için tıkla... Atar mısınız?
Silinen üye dedi: Red Switch tercih ederim benim kullandığım klavye red Switch istiyorsanız adını atabilirim. Genişletmek için tıkla... Atar mısınız?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Mart 2022 #5 Adole dedi: Atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Rampage KB-RX77 RUNNER Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye ... www.rampage.com.tr bu
Adole dedi: Atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Rampage KB-RX77 RUNNER Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye ... www.rampage.com.tr bu
Adole Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #6 Silinen üye dedi: Rampage KB-RX77 RUNNER Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye ... www.rampage.com.tr Bu. Genişletmek için tıkla... Membran klavye yalnız bu. Rexie dedi: Red Switch terchi fakat şart değil ise Galax Stealth 03 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ses olarak klasik Blue Switch sesimi yoksa farklı mı?
Silinen üye dedi: Rampage KB-RX77 RUNNER Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye ... www.rampage.com.tr Bu. Genişletmek için tıkla... Membran klavye yalnız bu. Rexie dedi: Red Switch terchi fakat şart değil ise Galax Stealth 03 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ses olarak klasik Blue Switch sesimi yoksa farklı mı?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Mart 2022 #7 Adole dedi: Membran klavye yalnız bu. Ses olarak klasik Blue Switch sesimi yoksa farklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Ben Red Switch diye biliyorum.
Adole dedi: Membran klavye yalnız bu. Ses olarak klasik Blue Switch sesimi yoksa farklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Ben Red Switch diye biliyorum.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Mart 2022 #8 Silinen üye dedi: Rampage KB-RX77 RUNNER Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye ... www.rampage.com.tr Bu. Genişletmek için tıkla... Kaç kez Rampage öneriyorsun üstelik red Switch filan değil, insanlara yanlış bilgi vermeyiniz. Hem attığınız membran klavye.
Silinen üye dedi: Rampage KB-RX77 RUNNER Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye ... www.rampage.com.tr Bu. Genişletmek için tıkla... Kaç kez Rampage öneriyorsun üstelik red Switch filan değil, insanlara yanlış bilgi vermeyiniz. Hem attığınız membran klavye.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.110 Çözümler 46 31 Mart 2022 #9 Silinen üye dedi: Rampage KB-RX77 RUNNER Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye ... www.rampage.com.tr bu Genişletmek için tıkla... Bu red switch değil hocam. Mekanik hisli bir klavye.
Silinen üye dedi: Rampage KB-RX77 RUNNER Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye ... www.rampage.com.tr bu Genişletmek için tıkla... Bu red switch değil hocam. Mekanik hisli bir klavye.
Adole Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #10 Retoucher dedi: Bu red Switch değil hocam. Mekanik hisli bir klavye. Genişletmek için tıkla... Direk membran hocam hislide anahtar var diye biliyorum. Yanlışım yoksa eğer.
Retoucher dedi: Bu red Switch değil hocam. Mekanik hisli bir klavye. Genişletmek için tıkla... Direk membran hocam hislide anahtar var diye biliyorum. Yanlışım yoksa eğer.