Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 11 Eylül 2022 #11 1982 dedi: Tenda v1200 broadcom işlemcili ve gayet stabil çalışan bir modemdir. Kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum kusura bakma konuyu hortlatmak zorunda kaldım. Bu modemi alacağım gibi görünüyor, bu modemi hala tavsiye eder misiniz?
1982 dedi: Tenda v1200 broadcom işlemcili ve gayet stabil çalışan bir modemdir. Kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum kusura bakma konuyu hortlatmak zorunda kaldım. Bu modemi alacağım gibi görünüyor, bu modemi hala tavsiye eder misiniz?
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #12 Akerfeldt dedi: Dostum kusura bakma konuyu hortlatmak zorunda kaldım. Bu modemi alacağım gibi görünüyor, bu modemi hala tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Fiyat performans konusunda hala gayet başarılı tavsiye ederim.
Akerfeldt dedi: Dostum kusura bakma konuyu hortlatmak zorunda kaldım. Bu modemi alacağım gibi görünüyor, bu modemi hala tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Fiyat performans konusunda hala gayet başarılı tavsiye ederim.