yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 13 Eylül 2023 #1 350 TL param var ve DDR3 1333 MHz PC RAM lazım. Marka hiç fark etmez ama KVR RAM'leri istemiyorum, aldım ama bozuk çıktı ve çalışmadı. İyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2023
350 TL param var ve DDR3 1333 MHz PC RAM lazım. Marka hiç fark etmez ama KVR RAM'leri istemiyorum, aldım ama bozuk çıktı ve çalışmadı. İyi sosyaller.
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.012 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #2 yigit.ked dedi: 350 TL param var ve DDR3 1333 MHz PC RAM lazım. Marka hiç fark etmez ama KVR RAM'leri istemiyorum, aldım ama bozuk çıktı ve çalışmadı. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
yigit.ked dedi: 350 TL param var ve DDR3 1333 MHz PC RAM lazım. Marka hiç fark etmez ama KVR RAM'leri istemiyorum, aldım ama bozuk çıktı ve çalışmadı. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 13 Eylül 2023 #3 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... 4x2 olarak var mı 350 TL'ye bulunabilir mi? İyi sosyaller.
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... 4x2 olarak var mı 350 TL'ye bulunabilir mi? İyi sosyaller.
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.012 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #4 yigit.ked dedi: 4x2 olarak var mı 350 TL'ye bulunabilir mi? İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... 350'ye 4x2 alırsan once aldığın gibi çakma cıkar.
yigit.ked dedi: 4x2 olarak var mı 350 TL'ye bulunabilir mi? İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... 350'ye 4x2 alırsan once aldığın gibi çakma cıkar.
Blutmund Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #5 Laptop mu Masaüstü mü?
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 14 Eylül 2023 #6 Blutmund dedi: Laptop mu masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Özellikle oraya (PC) diye yazdım sence ne olabilir? Uwuweweuwuewew Osas dedi: 350'ye 4x2 alırsan once aldığın gibi çakma cıkar. Genişletmek için tıkla... Kingstonnin valueramleri kötü mü benim aldığım bayağı bir inceydi RAM yani yükseklik olarak çok kısaydı RAM slotu ile aynı boyda falandı.
Blutmund dedi: Laptop mu masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Özellikle oraya (PC) diye yazdım sence ne olabilir? Uwuweweuwuewew Osas dedi: 350'ye 4x2 alırsan once aldığın gibi çakma cıkar. Genişletmek için tıkla... Kingstonnin valueramleri kötü mü benim aldığım bayağı bir inceydi RAM yani yükseklik olarak çok kısaydı RAM slotu ile aynı boyda falandı.
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.012 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #7 yigit.ked dedi: Özellikle oraya. (PC) diye yazdım sence ne olabilir? Kingston'nin Valueram'leri kötü mü benim aldığım bayağı bir inceydi RAM yani yükseklik olarak çok kısaydı RAM slotu ile aynı boyda falandı. Genişletmek için tıkla... Kingston'un RAM'i iyi ama satılanlar sahtesi TR de orijinal Kingston DDR3 RAM cok pahalı.
yigit.ked dedi: Özellikle oraya. (PC) diye yazdım sence ne olabilir? Kingston'nin Valueram'leri kötü mü benim aldığım bayağı bir inceydi RAM yani yükseklik olarak çok kısaydı RAM slotu ile aynı boyda falandı. Genişletmek için tıkla... Kingston'un RAM'i iyi ama satılanlar sahtesi TR de orijinal Kingston DDR3 RAM cok pahalı.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 14 Eylül 2023 #8 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Kingston'un RAM'i iyi ama satılanlar sahtesi TR de orijinal Kingston DDR3 RAM cok pahalı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler sizin dediğiniz RAM orginal değil mi? Uwuweweuwuewew Osas dedi: Kingston'un RAM'i iyi ama satılanlar sahtesi TR de orijinal Kingston DDR3 RAM cok pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz RAM'i satın aldım Moderatör çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. İyi sosyaller. Son düzenleme: 15 Eylül 2023
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Kingston'un RAM'i iyi ama satılanlar sahtesi TR de orijinal Kingston DDR3 RAM cok pahalı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler sizin dediğiniz RAM orginal değil mi? Uwuweweuwuewew Osas dedi: Kingston'un RAM'i iyi ama satılanlar sahtesi TR de orijinal Kingston DDR3 RAM cok pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz RAM'i satın aldım Moderatör çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. İyi sosyaller.