350 TL altı Gaming klavye

Konuyu kavga ortamına çevirmiyorum siz alabilirsiniz ama insanlara bunu önermek mantıksız mebran klavye alıcaksan zaten gider 30 40 TL'ye alırsın dediğim gibi

Kardeşim kıyaslanamaz zaten senin dediğin klavye modelleri 600 tlden başlıyor umarım haberin vardır

Konuyu kavga ortamına çevirmiyorum siz alabilirsiniz ama insanlara bunu önermek mantıksız mebran klavye alıcaksan zaten gider 30 40 TL'ye alırsın dediğim gibi
Mekanik klavye de alacaksan adam akıllı para biriktirirsin, saçma bir ürüne 300 TL para vermezsin. Günümüz koşullarında arkadaşın bütçesinde düzgün mekanik klavye yok. Ne yapalım sırf adı mekanik diye kalitesiz bir ürüne 300 TL mi verdirtelim.

Siz Kendinize bilgisayar toplarken kasayı ve PSU'yu Powerboost seçin. RAM'leri Everest alın, ekran kartını izoly alın... Bakalım bu markalardan öneriyor musunuz bir daha.
Kardeşim kıyaslanamaz zaten senin dediğin klavye modelleri 600 tlden başlıyor umarım haberin vardır
Kardeşim kıyaslanamaz zaten senin dediğin klavye modelleri kötü ve güvenilmez markalar umarım haberin vardır.

Benim önerdiğim klavye modelleri. Bakalım 600 TL miymiş?
G213
Masterkeys Lite

Kardeşim senin sıkıntın ne bilmiyorum ama Logitech G213 gibi bir klavye çok kaliteli sanki de burda boş boş konuşuyorsun marka takıntın var anlaşılan bunu arkadaşa da yansıtma diyorsun ki malzeme kalitesi kötü başka da bir şey bulamıyorsun bir de kendi pcnize izoly alında görün iyimiymiş falan diyorsun önerdiğim marka JAMES DONKEY ve GAMEPOWER hafife alınacak markalar değil.Allah bilir senin kendi paran yok diye razer yerine corsair falan öneriyorsundur bir de millete..

Kasam ve PSU Powerboost ve öneririm sorun yok.
Bunu söylemeden önce sana hak verecektim ama şimdi işler değişti kasadan bir şey olmaz ama umarım bir gün kasamdan koku geliyor diye konu açmazsınız.

Bende bu kadar para verdikten sonra mekanik klavye almamak saçma geliyor ama gidipte Rampage, Gamepower gibi marka basılmışları önermiyorum.

Bazen sadece logosu değiştirilmiş ekipmanların karşılaştırılması yapıldığından acayip hoşuma gidiyor

@Bora Dere senin düşüncen bu olabilir tartışmaya gerek yok sen yazacağını yaz kararı alıcak kişi karar versin.

Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı Güzel bir indirim var. 280TL'ye almıştım hala kullanıyorum gayet memnunum.
Arkadaşa katılıyorum ya arkadaşın önerdiği ya da Gamepower veya James Donkey'e yönel Boranında dediği gibi Cooler Master Masterkeys Lite da fena değil ama Logitech G213 önermem illa marka istiyorsan Asus Cerberus V1 de alabilirsin sen de ne istediğini belirt be kardeş burda birbirimizi yiyoruz mekanik mi istersin RGB mi yoksa tek renk mi -sözüm konu sahibine-

Okulda kötü bir gün geçirdim, bir de burada her yazdığıma bir şey bulununca sinirlendim. Haklısınız. Konu sahibinden özür dilerim konuyu kirlettiğimiz için.

Benim de demin aklıma geldi sizin ekipman konusunda bilgili olduğunuz. Konunun içinden çıkabilmek için sizi etiketlemeyi düşünüyordum ki bir baktım siz zaten gelmişsiniz

Benim de demin aklıma geldi sizin ekipman konusunda bilgili olduğunuz. Konunun içinden çıkabilmek için sizi etiketlemeyi düşünüyordum ki bir baktım siz zaten gelmişsiniz
Birde eklemek isterim James Donkey tüm ürünleri Gamepower, Rampage gibi basma değil (Klavye olarak 619, 612 ve çoğu mouse) ama Gateron switch kullanıyor ve pek kaliteli değil ondan önermiyorum.

Bence alınabilecek şu an 3 switch markası:

Cherry MX: Şu an olan fiyatlara göre 500 TL üzeri klavye alınacaksa başka switch önermem.

Kailh: Cherry MX patent süresi bittikten sonra kendi switchlerini yapan ilk marka diye hatırlıyorum switchleri fiyatına göre alınabilir bir zamanlar Razer da kullandığı switchler.

OUTEMU: Rampage, Gamepower gibi basma değilse düşünülebilir. Daha çok malzeme kalitesi vb. şeyler göre öneririm.

Sizin aldığınız Cooler Master Masterkeys Lite L neden mekanik almadım dedirtecek bir klavye değil biliyorsam ve zaten red switch gibi atlama noktası yok.

Mesela arkadaş Trust almak istemiyorum dese önereceğim klavye Cooler Master olurdu stokları olsaydı onun harici Corsair, Logitech önermiyorum çünkü normal membran klavyeye ışık koymak harici pek bir şey yapılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…