350 TL figür önerisi

IX. Corleone

Hectopat
Yer
Corleone
Arkadaşlar resimdeki gibi figürler biliyor musunuz yalnız 300-350TL'yi geçmezse sevinirim.
Tıpatıp aynısı olmak zorunda değil ama bunun gibi olursa güzel olur funko pop da olur. :)

IMG_20220303_184437.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar resimdeki gibi figürler biliyor musunuz yalnız 300-350TL'yi geçmezse sevinirim.
Tıpatıp aynısı olmak zorunda değil ama bunun gibi olursa güzel olur funko pop da olur. :)

Eki Görüntüle 1321522
Hortlatıyorum konuyu ama figürlerinizi çok beğendim, link verme ihtimaliniz varmı mümkünse 4'ünüde almak istiyorum.

Hortlatıyorum konuyu ama figürlerinizi çok beğendim, link verme ihtimaliniz varmı mümkünse 4'ünüde almak istiyorum.
Merhaba hocam, 4 figürüde Trendyol'dan aldım hemen bi 20 dakika kadar bekleteceğim ürünleri arayacağım.

@Antonio Montana,
Darth Vader Figürü: NARKİSSOS Star Wars Darth Vader Kafası Oynar Figür Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Stormtrooper Figürü: NARKİSSOS Star Wars Stormtrooper Kafası Oynar Figür Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Grogu Figürü: 3D Ekspres Baby Yoda Figür Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Hocam Darth Vader, Stormtrooper ve Grogu stokta kalmamış Chewbacca'nın ise direkt Trendyol'dan ürünü silinmiş. Ürünler hakkında bilgi vermeyeyim zaten hepsinin altında kaç santim olduğu vesaire yazıyor oradan bakabilirsiniz, iyi günler dilerim. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı