mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.877 Çözümler 10 Yer İstanbul 8 Haziran 2020 #31 HABAR dedi: Bu PSU grup regülasyon devresi kullanıyor, tavsiye etmiyorum. Aerocool'un da çoğu güç kaynağı giriş seviyesi. Rampage ve Inca öneren arkadaşlara sormak istiyorum, arama motorunuza " Ucuz PeSeU " yazıp ilk çıkan sonuçların linkini falan mı attınız? Genişletmek için tıkla... VX500 bende önermiyorum tabi ki. Arkadaşa aldığımızda bütçe kısıtlıydı kasa ile birlikte 280 TL'ye almıştık o zamanlar. Aerocool'un kaliteli modelleri var ama bütçe varsa FSP, Seasonic, Silverstone tarzı markaları almak çok daha mantıklı.
HABAR dedi: Bu PSU grup regülasyon devresi kullanıyor, tavsiye etmiyorum. Aerocool'un da çoğu güç kaynağı giriş seviyesi. Rampage ve Inca öneren arkadaşlara sormak istiyorum, arama motorunuza " Ucuz PeSeU " yazıp ilk çıkan sonuçların linkini falan mı attınız? Genişletmek için tıkla... VX500 bende önermiyorum tabi ki. Arkadaşa aldığımızda bütçe kısıtlıydı kasa ile birlikte 280 TL'ye almıştık o zamanlar. Aerocool'un kaliteli modelleri var ama bütçe varsa FSP, Seasonic, Silverstone tarzı markaları almak çok daha mantıklı.
Enes* Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #32 HABAR dedi: Bu PSU grup regülasyon devresi kullanıyor, tavsiye etmiyorum. Aerocool'un da çoğu güç kaynağı giriş seviyesi. Rampage ve ınca öneren arkadaşlara sormak istiyorum, arama motorunuza " ucuz peseu " yazıp ilk çıkan sonuçların linkini falan mı attınız? Genişletmek için tıkla... Emin ol öyle yapmadım.
HABAR dedi: Bu PSU grup regülasyon devresi kullanıyor, tavsiye etmiyorum. Aerocool'un da çoğu güç kaynağı giriş seviyesi. Rampage ve ınca öneren arkadaşlara sormak istiyorum, arama motorunuza " ucuz peseu " yazıp ilk çıkan sonuçların linkini falan mı attınız? Genişletmek için tıkla... Emin ol öyle yapmadım.