350 TL Gamepad Önerisi

Fraiz

Kilopat
Daha fazla  
Yakın zamanda PES, FIFA vb. oyunlar oynamayı düşünüyorum ve 2 konsol kumandası arasında kaldım. Bunlardan biri Steelseries Stratus XL (fare, mousepad, kulaklığım steelseries). Diğeri ise Xbox One. Maksimum bütçem 350 TL. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
xbox one gamepadini bilgisayara bağlamak için ne yapmam gerekiyor ve hep bağlı kalsa bir sorun olur mu?
3 seçeneğiniz var ;
  1. Micro USB kablosu ile
  2. Xbox One Controller kablosuz alıcısı ile
  3. Bluetooth ile
Hiçbiri kurulum gerektirmiyor, tak çalıştır. Bağlı kalması da sorun olmaz, ben hep bağlı tutuyorum kolu.

3 seçeneğiniz var ;

1. Xbox One Controller kablosuz alıcısı ile
Hiçbiri kurulum gerektirmiyor, tak çalıştır. Bağlı kalması da sorun olmaz, ben hep bağlı tutuyorum kolu.
Bu alıcı tam olarak nedir ve 1. yol ile kablosuz kullanabilir miyim?

Bu önerdiğiniz kolu bilgisayarda Pes Fifa oynarken kullanabilir miyiz yani ?

Bu alıcı tam olarak nedir ve 1. yol ile kablosuz kullanabilir miyim?
Bu oluyor bana kalırsa hiç gerek yok, ilk nesil hariç kollar Bluetooth destekliyor. Bluetooth adaptör ile kullanmak çok daha hesaplı. 30-40 TL'ye aldığınız bir Bluetooth adaptörü de işinizi görür, ben 35 TL'ye almıştım onunla kullanıyorum.

Gidip Logitech F serisini düşünmeyin kalitesizler ayrıca bu fiyat bandında Xbox kolları var iken. Xbox One kolu gayet iyidir alabilirsin.

Steelseries stratus xl hakkındaki görüşlerinizi de alabilir miyim meblaa bu kadar yüksek olunca insan emin olmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…