TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 15 Kasım 2020 #11 Slolden dedi: Ben Pusat'ı almayı düşündüm ama mekanik klavyeler çok sesli diye pek sıcak bakmadım. Biliyorsanız kırmızı switch membrane klavyelere göre ne kadar sessiz ya da sesli? Genişletmek için tıkla... Membranlara göre daha sesli fakat mekanik klavyeler arasında en sessizlerden birisidir.
Slolden dedi: Ben Pusat'ı almayı düşündüm ama mekanik klavyeler çok sesli diye pek sıcak bakmadım. Biliyorsanız kırmızı switch membrane klavyelere göre ne kadar sessiz ya da sesli? Genişletmek için tıkla... Membranlara göre daha sesli fakat mekanik klavyeler arasında en sessizlerden birisidir.
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #12 Slolden dedi: Pusat hangi switch yani kırmızı mı yoksa mavi mi? Genişletmek için tıkla... Mavi switch hocam. Switchler normal klavyelere göre sesli ama diğer blue switchelere göre daha sessiz.
Slolden dedi: Pusat hangi switch yani kırmızı mı yoksa mavi mi? Genişletmek için tıkla... Mavi switch hocam. Switchler normal klavyelere göre sesli ama diğer blue switchelere göre daha sessiz.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 16 Kasım 2020 #13 Slolden dedi: Pusat hangi switch yani kırmızı mı yoksa mavi mi? Genişletmek için tıkla... Ben Hydra R6 kullanıyorum, mavi switch. Binada tek yaşıyorsan ve duvarları kalınsa öneririm. Ses problemi varsa maviye hiç bulaşma.
Slolden dedi: Pusat hangi switch yani kırmızı mı yoksa mavi mi? Genişletmek için tıkla... Ben Hydra R6 kullanıyorum, mavi switch. Binada tek yaşıyorsan ve duvarları kalınsa öneririm. Ses problemi varsa maviye hiç bulaşma.
Aytuğ Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #14 TÇB dedi: Kırmızı switch. Genişletmek için tıkla... Pusat K3 Pro mavi switch kullanıyor hocam, dolayısıyla baya ses çıkartıyor.
TÇB dedi: Kırmızı switch. Genişletmek için tıkla... Pusat K3 Pro mavi switch kullanıyor hocam, dolayısıyla baya ses çıkartıyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 16 Kasım 2020 #15 Aytuğ dedi: Pusat K3 Pro mavi switch kullanıyor hocam, dolayısıyla baya ses çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir klavyeyle karıştırmışım. Kusura bakmayın.
Aytuğ dedi: Pusat K3 Pro mavi switch kullanıyor hocam, dolayısıyla baya ses çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir klavyeyle karıştırmışım. Kusura bakmayın.