350 TL Gaming klavye önerisi

maestry

Centipat
Bilek desteği olmak zorunda. Şu an aklımda: Logitech G213 ile Corsair K55 var. Başka önerileriniz varsa belirtin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Blue switch olarak Sharkoon Purewriter RGB, red switch olarak Cooler Master CK350 alınabilir.

Bilek desteği bence gerekli değil ama isterseniz ayrı alınabilir.
Blue switch olarak Sharkoon Purewriter RGB, red switch olarak Cooler Master CK350 alınabilir.

Bilek desteği bence gerekli değil ama isterseniz ayrı alınabilir.

Trust 890 (Mekanik Klavye), Trust Bilek Desteği

Senin sunduğun klavyeler membran, benim attığım ise mekanik üstelik bilek desteği de önerdim hem de aynı marka yani klavyene birebir oturur bu bilek desteği.

Logitech G213 ile Corsair K55 membran olduğu için benim sunduğum klavyeyi daha çok beğeneceğini düşünüyorum.

Duyduklarima göre bunlar iyi denildi aklimda bunar var: Logitech G213 ile Corsair K55 başka önerileriniz varsa belirtin lütfen.(bilek desteği olmasa da ol
Biraz araştırdım bilek desteği olmasa da olur.Membran tam olarak ne oluyor kısaca açıklar mısın.Baska önerin var mı

Biraz araştırdım bilek desteği olmasa da olur.Membran tam olarak ne oluyor kısaca açıklar mısın.Baska önerin var mı

Bu videoya bakarak membran ve mekanik arasındaki farkı öğrenebilirsiniz. Hissiyat,ömür ve daha birçok açıdan mekanik klavyeler membran klavyelerden çok daha iyidir. Bütçenize göre attığım klavyeyi almanızı tavsiye ederim. Eğer bütçenizi 400 yapabilirseniz de bunu tavsiye ederim. MSI GK60 arada sırada 400 liraya düşüyor. Eğer 350 liradan gram yukarı çıkamazsanız da Trust 890 iyi bir seçim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…