Merhaba, masaüstü bilgisayarımda şu an 480 GB SSD var(Windows kurulu)ancak bir tane de HDD almayı düşünüyorum, bu HDD'yi sadece oyun yükleyip oynamak için kullanacağım bu sebeple; 500 GB ya da 1 TB F/P HDD tavsiyeniz var mıdır? Link atar mısınız? Maksimum bütçe=350 TL
Seagate 3.5" 1 TB Barracuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Western Digital'de daha az sorun yaşayan var, 7 senedir Seagate 1 TB HDD kullanıyorum bir sıkıntısı yok maşallah ancak western Digital'de sorun yaşama oranı daha az ama istediğinizi alabilirsiniz fark etmez ikisi de üzmez.
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler, dediğiniz doğru ancak şu yüzden sordum seagate hdd de fazla ses oluyormuş, ne kadar doğru bilmiyorum birde wd nin black serisi olanlar daha hızlı diye okudum bu yüzden fikir almak istedim.
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler, dediğiniz doğru ancak şu yüzden sordum seagate hdd de fazla ses oluyormuş, ne kadar doğru bilmiyorum birde wd nin black serisi olanlar daha hızlı diye okudum bu yüzden fikir almak istedim.
WD 3,5" 1 tb caviar black sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD1003FZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.
WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.