350 TL HDD Önerisi

@hardb0yy Zaten WD Black serisi M2 şeklinde diye biliyorum, SATA değil. Yani HDD yerine takamazsınız.

WD Green, Blue ve Black SSD serileridir, HDD değil.

Seagate'de ses sorunu hakkında bir fikrim yok açıkçası.

Şimdi daha çok karıştı kafam blue ssd dediniz, yukarıda arkadaşın verdiği wd, hdd değil mi?

Hdd olduğunu sata yazdığında mı anlıyoruz, birde alırken neye dikkat etmemiz lazım?

@292469 hocam WD Black, Blue ve Green HDD'ler de var.

WD ve Seagate arasından en ucuz olanı seçin diyeceğim ama aralarında 6 TL var. İstediğinizi seçin, ikisi de sorun çıkarmayacaktır.
Bunlar çok pahalı :D.

@292469 hocam WD Black, Blue ve Green HDD'ler de var.

WD ve Seagate arasından en ucuz olanı seçin diyeceğim ama aralarında 6 TL var. İstediğinizi seçin, ikisi de sorun çıkarmayacaktır.

Teşekkürler o halde ilk verdiğinizi linktekini alacağım.

Teşekkürler o halde ilk verdiğinizi linktekini alacağım.
Vatan'dakinden mi bahsediyorsunuz? Örnek olması için atmıştım, çok gereksiz pahalı bir ürün ve stokta yok. İlk mesajımdakini diyorsanız alabilirsiniz.

@hardb0yy Aman hocam gerek yok, 700TL verilmez o HDD'ye. Şu ikisi üzerinden giderseniz daha iyi olur. Fazla masrafa gerek yok;

Yenilenmiş olup olmadığını nasıl anlayacağınızı bilmiyorum. Satıcılar yenilenmiş ürünleri zaten belirtiyor genelde. Aldığınız zaman HDTune programını indirerek bad sector testi yapabilirsiniz. Sorunsuz çıkarsa yenilenmiş değildir sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı