WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 4 Eylül 2019 #1 Merhabalar, serviste ve okulda kullanmak için kulaklık önerinizi bekliyorum. Müzik ve film gibi şeylerde kullanılacak.
Merhabalar, serviste ve okulda kullanmak için kulaklık önerinizi bekliyorum. Müzik ve film gibi şeylerde kullanılacak.
Turan Şimşek Kilopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #2 Sanırım bu tam aradığın kulaklık : JBL T460BT black Wireless on-ear T460BT Kulaklık Headphone - Nanokatalog kablolu olma özelliği varmı bilmiyorum ama çok kaliteli bir kulaklık
Sanırım bu tam aradığın kulaklık : JBL T460BT black Wireless on-ear T460BT Kulaklık Headphone - Nanokatalog kablolu olma özelliği varmı bilmiyorum ama çok kaliteli bir kulaklık
WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 4 Eylül 2019 #3 Birde 400 TL civarı kulak içi kulaklık öneriniz var mı?
Arda Oytun Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 129 4 Eylül 2019 #4 gamepower medusa var arkadaşım kullanıyo benim kullandığım rampage snr 5 var ama gamepower medusa daha iyi
gamepower medusa var arkadaşım kullanıyo benim kullandığım rampage snr 5 var ama gamepower medusa daha iyi
uwutku Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 397 Çözümler 1 6 Eylül 2019 #5 Güzel ürün. Ben memnunum en azından Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar Bluetooth kulaklıklar en uygun fiyat ve model seçenekleri ile burada. Hemen Bluetooth kulaklık fiyatlarını incelemeye başla.. www.hepsiburada.com
Güzel ürün. Ben memnunum en azından Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar Bluetooth kulaklıklar en uygun fiyat ve model seçenekleri ile burada. Hemen Bluetooth kulaklık fiyatlarını incelemeye başla.. www.hepsiburada.com