Yarchit Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Konu başlığındaki gibi bilgisayarım için hangisi seçsem kararsız kaldım. Kablosuzlarda tuş algılama sorunu oluyormuş gibi söylemler duydum.
Konu başlığındaki gibi bilgisayarım için hangisi seçsem kararsız kaldım. Kablosuzlarda tuş algılama sorunu oluyormuş gibi söylemler duydum.
J justwatching191 Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 137 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #2 Yarchit dedi: Konu başlığındaki gibi bilgisayarım için hangisi seçsem kararsız kaldım. Kablosuzlarda tuş algılama sorunu oluyormuş gibi söylemler duydum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kadar ucuz bir kontrolcü çakma çıkıp sizi her türlü üzecektir. Yarchit dedi: Konu başlığındaki gibi bilgisayarım için hangisi seçsem kararsız kaldım. Kablosuzlarda tuş algılama sorunu oluyormuş gibi söylemler duydum. Genişletmek için tıkla... Keşke bu kadar ucuz olsa ben 9. nesil Xbox kolum için 2.200 TL vermek zorunda kaldım. Her şey çok pahalı.
Yarchit dedi: Konu başlığındaki gibi bilgisayarım için hangisi seçsem kararsız kaldım. Kablosuzlarda tuş algılama sorunu oluyormuş gibi söylemler duydum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kadar ucuz bir kontrolcü çakma çıkıp sizi her türlü üzecektir. Yarchit dedi: Konu başlığındaki gibi bilgisayarım için hangisi seçsem kararsız kaldım. Kablosuzlarda tuş algılama sorunu oluyormuş gibi söylemler duydum. Genişletmek için tıkla... Keşke bu kadar ucuz olsa ben 9. nesil Xbox kolum için 2.200 TL vermek zorunda kaldım. Her şey çok pahalı.
Yarchit Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 justwatching191 dedi: Hocam bu kadar ucuz bir kontrolcü çakma çıkıp sizi her türlü üzecektir. Keşke bu kadar ucuz olsa ben 9. nesil Xbox kolum için 2.200 TL vermek zorunda kaldım. Her şey çok pahalı. Genişletmek için tıkla... ucuz ve çakma olduğunun farkındayım 2 sene götürse yeter öğrenciyim fazla param yok
justwatching191 dedi: Hocam bu kadar ucuz bir kontrolcü çakma çıkıp sizi her türlü üzecektir. Keşke bu kadar ucuz olsa ben 9. nesil Xbox kolum için 2.200 TL vermek zorunda kaldım. Her şey çok pahalı. Genişletmek için tıkla... ucuz ve çakma olduğunun farkındayım 2 sene götürse yeter öğrenciyim fazla param yok
LokumluBisküvi Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 440 Çözümler 4 1 Ocak 2024 #4 Bence bu bütçede gamepad alıp paranı çöpe atma çakma gamepadlerin ömrü maksimum 1 ay falan oluyor bütçeni biraz arttırıp ucuza buluabilirsen Logitech F310 alabilirsin
Bence bu bütçede gamepad alıp paranı çöpe atma çakma gamepadlerin ömrü maksimum 1 ay falan oluyor bütçeni biraz arttırıp ucuza buluabilirsen Logitech F310 alabilirsin
Yarchit Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #5 LokumluBisküvi dedi: Bence bu bütçede gamepad alıp paranı çöpe atma çakma gamepadlerin ömrü maksimum 1 ay falan oluyor bütçeni biraz arttırıp ucuza buluabilirsen Logitech F310 alabilirsin Genişletmek için tıkla... dediğim gibi o kadar bütçem yok
LokumluBisküvi dedi: Bence bu bütçede gamepad alıp paranı çöpe atma çakma gamepadlerin ömrü maksimum 1 ay falan oluyor bütçeni biraz arttırıp ucuza buluabilirsen Logitech F310 alabilirsin Genişletmek için tıkla... dediğim gibi o kadar bütçem yok