F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 24 Nisan 2021 #21 msn dedi: O zaman forumdaki binlerce kiş yalancı bir tek siz doğrusunuz öyle mi? . Genişletmek için tıkla... Benim gibi binlerce kullanan var merak etmeyin.
msn dedi: O zaman forumdaki binlerce kiş yalancı bir tek siz doğrusunuz öyle mi? . Genişletmek için tıkla... Benim gibi binlerce kullanan var merak etmeyin.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #22 benmuhammed dedi: Düzenleme yaptım. Başka bir önerdiğim klavyeyi koydum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, hatanızı anlamışsınız. florecz3 dedi: Benim gibi binlerce kullanan var merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben artık pes diyorum, bütün forumlara gidin arama kısmına GamePower yazın, %90’ı almayın aldırtmayın, lütfen cahilce konuşmayın.
benmuhammed dedi: Düzenleme yaptım. Başka bir önerdiğim klavyeyi koydum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, hatanızı anlamışsınız. florecz3 dedi: Benim gibi binlerce kullanan var merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben artık pes diyorum, bütün forumlara gidin arama kısmına GamePower yazın, %90’ı almayın aldırtmayın, lütfen cahilce konuşmayın.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #23 florecz3 dedi: Benim gibi binlerce kullanan var merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Peki der misin? Yaptığınız iş 300TL klavye yazıp en ışıklıyı önermek değil mi?
florecz3 dedi: Benim gibi binlerce kullanan var merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Peki der misin? Yaptığınız iş 300TL klavye yazıp en ışıklıyı önermek değil mi?
Kwak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.599 Çözümler 9 Yer İngiltere Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050 Monitör: KTC H25T7/ LG27GQ50F Ekipman:McHose G75 Pro/ Royal Kludge M3 Logitech G29/ Fantech Eos2S Mobil:Poco X7 Pro Honor Pad V9 iPhone 14 Pro Max(satıldı) Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #24 florecz3 dedi: Oyuncak mı bu 1 ay sonra bozulsun güldürdünüz. Genişletmek için tıkla... Ürün kornik sorunlu sizde sorun olmadı diye herkeste olmayacak diye bir şey yok bozulanlar yalan mı söylüyor?
florecz3 dedi: Oyuncak mı bu 1 ay sonra bozulsun güldürdünüz. Genişletmek için tıkla... Ürün kornik sorunlu sizde sorun olmadı diye herkeste olmayacak diye bir şey yok bozulanlar yalan mı söylüyor?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Nisan 2021 #25 florecz3 dedi: Ya hadi oradan kullanmadın bile 7 aydır kullanıyorum tık yok yeter artık iki üç kişide görüp burada kötülemeyin alırken de dediniz hiçbir şey yok. Garanti yok mu kardeşim zaten ürün bozulursa paranı iade ederler. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu klavye.
florecz3 dedi: Ya hadi oradan kullanmadın bile 7 aydır kullanıyorum tık yok yeter artık iki üç kişide görüp burada kötülemeyin alırken de dediniz hiçbir şey yok. Garanti yok mu kardeşim zaten ürün bozulursa paranı iade ederler. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu klavye.
F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 24 Nisan 2021 #26 James Z. Hetfield dedi: Kronik sorunlu klavye. Genişletmek için tıkla... Kronik olan Warlock tu sanırım.
James Z. Hetfield dedi: Kronik sorunlu klavye. Genişletmek için tıkla... Kronik olan Warlock tu sanırım.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #27 florecz3 dedi: Kronik olan Warlock tu sanırım. Genişletmek için tıkla... İkisi de kronik sorunlu.