oner_sadfan Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Game booster G69k Rampage bygame-k2 Game booster G4 Bunlardan birini almayı düşünüyorum ama daha iyi bir öneriniz varsa yazın.
Game booster G69k Rampage bygame-k2 Game booster G4 Bunlardan birini almayı düşünüyorum ama daha iyi bir öneriniz varsa yazın.
Sultan Fatih Terim Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #2 oner_sadfan dedi: Game booster g4. Genişletmek için tıkla... PulseFire diye geçiyordu galiba. Klavyemin adını unuttum neyse. Ben memnunum ama geceleri LoL oynayan biriysen aile evinde çok sıkıntı çıkartır.
oner_sadfan dedi: Game booster g4. Genişletmek için tıkla... PulseFire diye geçiyordu galiba. Klavyemin adını unuttum neyse. Ben memnunum ama geceleri LoL oynayan biriysen aile evinde çok sıkıntı çıkartır.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 Ben Rampage KB R66 kullanıyorum sana da tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023
oner_sadfan Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #4 Sultan Fatih Terim dedi: PulseFire diye geçiyordu galiba. Klavyemin adını unuttum neyse. Ben memnunum ama geceleri LoL oynayan biriysen aile evinde çok sıkıntı çıkartır. Genişletmek için tıkla... Neden acaba sorun çıkar LED'lerden dolayımı.
Sultan Fatih Terim dedi: PulseFire diye geçiyordu galiba. Klavyemin adını unuttum neyse. Ben memnunum ama geceleri LoL oynayan biriysen aile evinde çok sıkıntı çıkartır. Genişletmek için tıkla... Neden acaba sorun çıkar LED'lerden dolayımı.
Sultan Fatih Terim Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #5 oner_sadfan dedi: Neden acaba sorun çıkar LED'lerden dolayımı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu klavye yarı mekanik klavye. İçinde Blue Switch'e benzer bir şey var. Daktilo gibi tak tak tak ses çıkarıyor o yüzden
oner_sadfan dedi: Neden acaba sorun çıkar LED'lerden dolayımı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu klavye yarı mekanik klavye. İçinde Blue Switch'e benzer bir şey var. Daktilo gibi tak tak tak ses çıkarıyor o yüzden