350 TL LoL için klavye önerisi

Attığınız klavyenin aydınlatması sadece yeşil renk midir. Mouse ile pek uymuyor.
Değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Royal Kludge RK61 veya Geek GK61 alabilirsin. Outemu brown switch kullanıyor. Hem moba icin daha uygun.

Arkadaşlar bu arada belirteyim hiç mekanik klavye kullanmadım şuanki klavyem titan k9 ama tuş soyulma basmama vs. var mk110 alsam üzermi 280 tl

Arkadaşlar bu arada belirteyim hiç mekanik klavye kullanmadım şuanki klavyem titan k9 ama tuş soyulma basmama vs. var mk110 alsam üzermi 280 tl
Mk110 mekanik değil mekanik hisli bir klavye, yerinizde olsam HP Pavilion 500 veya Bloody B640 alırdım.

Mk110 mekanik değil mekanik hisli bir klavye, yerinizde olsam HP Pavilion 500 veya Bloody B640 alırdım.
B640 tan vazgeçmek zorunda kaldım maalesef ve pavilion iyiye benziyor. Ama hala önerilere açığım ayrıca mekanik hisli olması çok bişey kaybettirirmi dediğim gibi daha önce mekanik kullanmadim hiç

B640 tan vazgeçmek zorunda kaldım maalesef ve pavilion iyiye benziyor. Ama hala önerilere açığım ayrıca mekanik hisli olması çok bişey kaybettirirmi dediğim gibi daha önce mekanik kullanmadim hiç
Hocam 300 liraya yakın para veriyorsunuz sizce mekanik olması daha iyi değil mi?

Hocam 300 liraya yakın para veriyorsunuz sizce mekanik olması daha iyi değil mi?
Evet daha iyi fakat bu bütçedeki klavyelere güvenemiyorum. Ayrica b640 ı çok sevmiştim fakat optik olduğu için sesliymiş sessiz istediğimden öyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…