bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 3 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, 350TL'ye kadar mekanik klavye önerinizi alabilir miyim? Blue Switch harici fark etmez.
Merhaba arkadaşlar, 350TL'ye kadar mekanik klavye önerinizi alabilir miyim? Blue Switch harici fark etmez.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.250 Çözümler 6 3 Temmuz 2022 #2 Bütçeyi biraz daha artırıp Galax Stealth STL-03'ü almanızı tavsiye ederim. esercim dedi: Bütçeyi biraz daha artırıp Galax Stealth STL-03'ü almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Blue Switch bu arada yazmayı unuttum.
Bütçeyi biraz daha artırıp Galax Stealth STL-03'ü almanızı tavsiye ederim. esercim dedi: Bütçeyi biraz daha artırıp Galax Stealth STL-03'ü almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Blue Switch bu arada yazmayı unuttum.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #3 Bu civardaki en iyi ürün budur:https://www.google.com/url?sa=t&rct...5329265.html&usg=AOvVaw1RugsPLCrRnlWZp-02K2Yb Ama blue switch.
Bu civardaki en iyi ürün budur:https://www.google.com/url?sa=t&rct...5329265.html&usg=AOvVaw1RugsPLCrRnlWZp-02K2Yb Ama blue switch.
küflü ekmek Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #4 bonz dedi: Merhaba arkadaşlar, 350TL'ye kadar mekanik klavye önerinizi alabilir miyim? Blue Switch harici fark etmez. Genişletmek için tıkla... Hocam o bütçeye blue switch harici bulabileceğinizi sanmıyorum: Uzun süredir ilgilenmiyorum klavyeler ile ama...
bonz dedi: Merhaba arkadaşlar, 350TL'ye kadar mekanik klavye önerinizi alabilir miyim? Blue Switch harici fark etmez. Genişletmek için tıkla... Hocam o bütçeye blue switch harici bulabileceğinizi sanmıyorum: Uzun süredir ilgilenmiyorum klavyeler ile ama...
Maxen Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 668 Çözümler 3 3 Temmuz 2022 #5 Warlock compact satılıyor 400 TL civarına.Suan kullanıyorum ve sıkıntısını görmedim. Gayet kullanışlı.
Warlock compact satılıyor 400 TL civarına.Suan kullanıyorum ve sıkıntısını görmedim. Gayet kullanışlı.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 3 Temmuz 2022 #6 Pek içimi açmadı maalesef önerdikleriniz ama sorun tabi ki sizde değil Teşekkürler.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #7 Bu konuyu bir kaç ay önce açsaydınız Galax Stealth 03 alabilirdiniz. 300 TL'den 400 TL'ye çıkmış
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 3 Temmuz 2022 #8 prex dedi: Bu konuyu bir kaç ay önce açsaydınız Galax Stealth 03 alabilirdiniz. 300 TL'den 400 TL'ye çıkmış Genişletmek için tıkla... O markayı Teknobiyotiğin alt markası olarak biliyorum. Şahsen bana uzun ömürlü veya iyi gelmedi. Kısacası güven vermedi.
prex dedi: Bu konuyu bir kaç ay önce açsaydınız Galax Stealth 03 alabilirdiniz. 300 TL'den 400 TL'ye çıkmış Genişletmek için tıkla... O markayı Teknobiyotiğin alt markası olarak biliyorum. Şahsen bana uzun ömürlü veya iyi gelmedi. Kısacası güven vermedi.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #9 bonz dedi: O markayı teknobiyotiğin alt markası olarak biliyorum. Şahsen bana uzun ömürlü veya iyi gelmedi. Kısacası güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Alt markası değil. Türkiye'de satış temsilciliğini Teknobiyotik yapıyor. Tamamen bağımsız bir NVIDIA ekran kartı üreticisidir Galax. bonz dedi: O markayı Teknobiyotiğin alt markası olarak biliyorum. Şahsen bana uzun ömürlü veya iyi gelmedi. Kısacası güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Forumda incelemeleri mevcuttur.
bonz dedi: O markayı teknobiyotiğin alt markası olarak biliyorum. Şahsen bana uzun ömürlü veya iyi gelmedi. Kısacası güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Alt markası değil. Türkiye'de satış temsilciliğini Teknobiyotik yapıyor. Tamamen bağımsız bir NVIDIA ekran kartı üreticisidir Galax. bonz dedi: O markayı Teknobiyotiğin alt markası olarak biliyorum. Şahsen bana uzun ömürlü veya iyi gelmedi. Kısacası güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Forumda incelemeleri mevcuttur.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #10 bonz dedi: O markayı Teknobiyotiğin alt markası olarak biliyorum. Şahsen bana uzun ömürlü veya iyi gelmedi. Kısacası güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Kullandığı switch türü, markanın diğer modellerine göre daha uzun ömürlü. Şu an ben kullanıyorum bir sorun varsa yazabilirsin.
bonz dedi: O markayı Teknobiyotiğin alt markası olarak biliyorum. Şahsen bana uzun ömürlü veya iyi gelmedi. Kısacası güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Kullandığı switch türü, markanın diğer modellerine göre daha uzun ömürlü. Şu an ben kullanıyorum bir sorun varsa yazabilirsin.