rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Öncelikle oyun oynamayacağım başka başlık olmadığı için buraya yazdım. Genelde müzik dinliyorum ama müzik için iyi olması şart değil. MediaMarkt - Vatan - Itopya gibi yerlerden önerirseniz sevinirim. Ben bunu düşünüyorum : Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Öncelikle oyun oynamayacağım başka başlık olmadığı için buraya yazdım. Genelde müzik dinliyorum ama müzik için iyi olması şart değil. MediaMarkt - Vatan - Itopya gibi yerlerden önerirseniz sevinirim. Ben bunu düşünüyorum : Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
cann0 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #2 hyperx cloud stinger core öneririm.kendisi ps4 için özel tasarlanmış bir kulaklık olsa da pc ile de uyumlu ve gayet memnunum.hem mikrofonu kaliteli hem de çok rahat.bu kulaklığı kullanınca daha önce kulaklık kullanmadığımı farkettim
hyperx cloud stinger core öneririm.kendisi ps4 için özel tasarlanmış bir kulaklık olsa da pc ile de uyumlu ve gayet memnunum.hem mikrofonu kaliteli hem de çok rahat.bu kulaklığı kullanınca daha önce kulaklık kullanmadığımı farkettim
M Meliodass Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 rico dedi: Öncelikle oyun oynamayacağım başka başlık olmadığı için buraya yazdım. Genelde müzik dinliyorum ama müzik için iyi olması şart değil. MediaMarkt - Vatan - Itopya gibi yerlerden önerirseniz sevinirim. Ben bunu düşünüyorum : Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Düşündüğünüz en iyi seçim olacaktır
rico dedi: Öncelikle oyun oynamayacağım başka başlık olmadığı için buraya yazdım. Genelde müzik dinliyorum ama müzik için iyi olması şart değil. MediaMarkt - Vatan - Itopya gibi yerlerden önerirseniz sevinirim. Ben bunu düşünüyorum : Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Düşündüğünüz en iyi seçim olacaktır
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 Meliodass dedi: Düşündüğünüz en iyi seçim olacaktır Genişletmek için tıkla... Hocam üstteki kulaklık nasıl?
Meliodass dedi: Düşündüğünüz en iyi seçim olacaktır Genişletmek için tıkla... Hocam üstteki kulaklık nasıl?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Haziran 2021 #5 https://www.hepsiburada.com/logitec...-kulakligi-p-HBV00000KHTUD?magaza=Hepsiburada aşırı rahat bir kulaklık ama tavsiyem yanında bir de kumaş ped alman ben kumaşla kullanıyorum terletmiyor kumaş mikrofon olarak Arctis 7 alan arkadaşımdan daha iyi mikrofonu var
https://www.hepsiburada.com/logitec...-kulakligi-p-HBV00000KHTUD?magaza=Hepsiburada aşırı rahat bir kulaklık ama tavsiyem yanında bir de kumaş ped alman ben kumaşla kullanıyorum terletmiyor kumaş mikrofon olarak Arctis 7 alan arkadaşımdan daha iyi mikrofonu var
M Meliodass Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #6 rico dedi: Hocam üstteki kulaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Hyperxin ürünleride çok iyidir ama müzik için değil
rico dedi: Hocam üstteki kulaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Hyperxin ürünleride çok iyidir ama müzik için değil
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #7 Meliodass dedi: Hyperxin ürünleride çok iyidir ama müzik için değil Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama fiyatı uygun geldi ve sonuçta HyperX hocam, ne kadar kötü olabilir müzik ses kalitesi? Alsam hata etmiş olur muyum?
Meliodass dedi: Hyperxin ürünleride çok iyidir ama müzik için değil Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama fiyatı uygun geldi ve sonuçta HyperX hocam, ne kadar kötü olabilir müzik ses kalitesi? Alsam hata etmiş olur muyum?
M Meliodass Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #8 rico dedi: Biliyorum ama fiyatı uygun geldi ve sonuçta HyperX hocam, ne kadar kötü olabilir müzik ses kalitesi? Alsam hata etmiş olur muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam bende HyperX Cloud Core var çok memnunum ama Cloud Stinger biraz değişik durduğu için onyargiliyim yani disarida falan bence takilmaz
rico dedi: Biliyorum ama fiyatı uygun geldi ve sonuçta HyperX hocam, ne kadar kötü olabilir müzik ses kalitesi? Alsam hata etmiş olur muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam bende HyperX Cloud Core var çok memnunum ama Cloud Stinger biraz değişik durduğu için onyargiliyim yani disarida falan bence takilmaz
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #9 Meliodass dedi: Hocam bende HyperX Cloud Core var çok memnunum ama Cloud Stinger biraz değişik durduğu için onyargiliyim yani disarida falan bence takilmaz Genişletmek için tıkla... Hocam dışarıda takmayı düşünmüyorum zaten
Meliodass dedi: Hocam bende HyperX Cloud Core var çok memnunum ama Cloud Stinger biraz değişik durduğu için onyargiliyim yani disarida falan bence takilmaz Genişletmek için tıkla... Hocam dışarıda takmayı düşünmüyorum zaten