T technopatfani63 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 11 7 Ağustos 2017 #11 Usbli bir kulaklık ses kartına takılmaz yani öyle düşün jaktan usbli ses kartına.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2017 #12 Siz USB ses kartı ile gelmesini istiyor musunuz istemiyor musunuz?
T technopatfani63 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 11 7 Ağustos 2017 #13 O farketmez bana, gelmezse yinede alcaktım farklı yerden, gelirsede almıcaktım neyse tavsiyeleriniz üzerine cloud coreyi alıcam zaten saolun.
O farketmez bana, gelmezse yinede alcaktım farklı yerden, gelirsede almıcaktım neyse tavsiyeleriniz üzerine cloud coreyi alıcam zaten saolun.
lussher Megapat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 139 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 7 Ağustos 2017 #14 Ne istediğinizi ben de tam olarak anlayamadım ama şunu belirteyim; Cloud Core USB'siz modeldir, Cloud Core 2 USB'li modeldir ve çoğu üründe olduğu gibi aralarında belirli bir fiyat farkı vardır.
Ne istediğinizi ben de tam olarak anlayamadım ama şunu belirteyim; Cloud Core USB'siz modeldir, Cloud Core 2 USB'li modeldir ve çoğu üründe olduğu gibi aralarında belirli bir fiyat farkı vardır.
T technopatfani63 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 11 7 Ağustos 2017 #15 Tamam saolun ben ginede core alıcam saolun konu kilit
AlpNarcıkara Hectopat Katılım 15 Ağustos 2016 Mesajlar 467 Yer Gaziemir, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2017 #16 technopatfani63 dedi: USB'siz lazım çünkü laptop kullanıcısıyım bu yüzdende ses kalitesi kötü geliyor jaklı kullanınca ayriyetten ses kartı kullanıyorum ses çok iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben 8 liraya internetten 7.1 Ses kartı aldım gayet iyi bir sorunu yok her ne kadar 7.1 kalitesi vermesede işe yarıyor. Kulaklığım Siberia 200.
technopatfani63 dedi: USB'siz lazım çünkü laptop kullanıcısıyım bu yüzdende ses kalitesi kötü geliyor jaklı kullanınca ayriyetten ses kartı kullanıyorum ses çok iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben 8 liraya internetten 7.1 Ses kartı aldım gayet iyi bir sorunu yok her ne kadar 7.1 kalitesi vermesede işe yarıyor. Kulaklığım Siberia 200.