Merhaba forum sakinleri,
Modemimi değiştirmek istiyorum, 350 Türk Lirasını geçmeyecek VDSL bir modem önerisinde bulunursanız sevinirim.
İnternet testim bu şekilde.
Bütçeni aştığı için bunu önermedim, bütçeni aşarsan bu daha iyi olacaktır.
5 GHz desteği mevcut. İşlemcisi daha iyi, anten sayısı farklı bariz fark bunlar.
5 GHz dahi yeterli bir sebep, ayrıca ASUS alma bence. Sorun yaşayan çok. Markanın en uygun ürününü alıp mesh sistemi kurarsın ileride, 2 evde de mesh kullanıyorum bu marka ile memnunum.
@Kaslan Teşekkür ederim. Keneetic Viva ya karar verdim. Ürünü web sayfasına kaydedip +1 yıl daha garantisi uzuyormuş ve toplamda 4 yıl oluyormuş daha ne olsun.
@Kaslan teşekkür ederim. Keneetic viva ya karar verdim. Ürünü web sayfasına kaydedip +1 yıl daha garantisi uzuyormuş ve toplamda 4 yıl oluyormuş daha ne olsun.
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Reis gözlerinden öperim. Sipariş veriyordum. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum bu Extra modelini alırsam yarin bir gün tarife değişikliği yaptım diyelim atıyorum 300 Mbps'li bir paket aldım uyum sağlar mı?
Reis gözlerinden öperim. Sipariş veriyordum. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum bu Extra modelini alırsam yarin bir gün tarife değişikliği yaptım diyelim atıyorum 300 Mbps'li bir paket aldım uyum sağlar mı?