ProXory Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #1 TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum elimdeki modem VDSL desteklemiyor. Modem tavsiyesi bekliyorum. Bir de bu hat değerleri sizce iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2020
TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum elimdeki modem VDSL desteklemiyor. Modem tavsiyesi bekliyorum. Bir de bu hat değerleri sizce iyi mi?
perseyuz Kilopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 194 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #2 TürkNet'in sattığı ASUS modem var 3 tane çubuklu olan onu almanı tavsiye ederim kullanıyorum ve çok iyi çekim gücü çok fazla.
TürkNet'in sattığı ASUS modem var 3 tane çubuklu olan onu almanı tavsiye ederim kullanıyorum ve çok iyi çekim gücü çok fazla.
ProXory Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #3 perseyuz dedi: TürkNet'in sattığı ASUS modem var 3 tane çubuklu olan onu almanı tavsiye ederim kullanıyorum ve çok iyi çekim gücü çok fazla. Genişletmek için tıkla... Hele şükür cevap veren biri eyvAllah yorumun için
perseyuz dedi: TürkNet'in sattığı ASUS modem var 3 tane çubuklu olan onu almanı tavsiye ederim kullanıyorum ve çok iyi çekim gücü çok fazla. Genişletmek için tıkla... Hele şükür cevap veren biri eyvAllah yorumun için