350 TL Mouse önerisi

Bütçe
350
Yukarıda 10 kişinin önerisi var. Alınmayacak mouse olduğu görüşü size ait. Kimin fikrini dikkate alacağımı kiminkini almayacağımı bırakın da ben tercih edeyim?

200TL altı mouse'larda kullanılan 3325 sensör kullanılıyor. Başka modellere bakıp aklınızı karıştırmayın. Fiyatına değmeyecek bir ürün.
Mouse zaten 160₺

Yukarıda 10 kişinin önerisi var. Alınmayacak mouse olduğu görüşü size ait. Kimin fikrini dikkate alacağımı kiminkini almayacağımı bırakın da ben tercih edeyim?

Mouse zaten 160₺
Sorun da orada. Ağzı olan konuşuyor. Sırf kullanıyor diye 2000TL mouse önerisine A4 Tech'in 100TL'lik dandik ofis mouse'unu öneren var. Boş yere alıcının aklını karıştırıyorlar. Düzgün öneri yapan adamların da kendini 2 saat açıklaması gerekiyor. Ayrıca 350TL'lik bütçede 160TL mouse alacaksanız size kalmış.

Bütçem var diye son sınırına kadar kullanmak zorunda değilim. Dediğim gibi dpi, makro gibi özellikleri kullanmayacağımdan çok da teknik özellikleriyle ilgilenmem gerekmiyor. Sadece rahat ve dayanıklı f/p bir ürün arıyorum. Bir sorun yaratmayacaksa neden 200₺ daha vereyim ki ?

PMW3325 dediğimiz sensör 100IPS 20G değerlerine sahip. Ani döndürmelerde takılmalar yaşatır, saçmalar ve her yüzeyde stabil çalışmaz. Yani düzgün bir şekilde kullanamazsınız mouse'u. Rahat olsun demişsiniz, el ölçünüze ve tutuş şeklinize göre değişir rahatlığı. Herkesin eline her mouse oturmaz. Bunu da göz önünde bulundurun. Fiyat performans olarak bütçede en iyi ürün AGM700. Normal piyasa fiyatının altında. Eğer daha düşük fiyatlara bir mouse isterseniz bunlara bakabilirsiniz:

Bunlar da dediğim sorunları yaşatır.

Katar Pro mu AOC mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…