350 TL mouse önerisi

uksenel

Hectopat
Arkadaşlar, 6-7 yıldır kullandığım SteelSeries kinzu V2 yavaş yavaş sizlere ömür. Yine bu tarz, üzerinde çok fazla tuş olmayan, boyut olarak orta sayılabilecek, 350 TL civarı mouse önerilerinizi alabilirim.

Steelseries Mouseların çoğunda plastik erime, akma sorunu var, haberin olsun. 11.11 ve Black Friday indirmlerini beklemelisin. Üst kalite ekipmanlar ucuza satılıyor. Razer Deathadder Elite ve Logitech G402 alabileceğin en iyi mouselar bence.

[/QUOTE]
Düştüğüm iki modeli atayım.

Aşırı beğendiğim; SteelSeries Rival 600 Oyuncu Mouse SSM62446 Fiyatı

Yukarıdaki yok olursa alırım dediğim; Corsair Gaming M65 Pro RGB FPS Optik Oyuncu Mouse Fiyatı

Corsair çok iyi bir marka ama mouseları bana biraz kasıntı geliyor. Rival 600 benimde beğendiğim bir mouse ama biraz daha f/p ürünlerine şans vermek istiyorum güzel bir indirim yakalamadığım sürece Rival 600 zor.
Steelseries Mouseların çoğunda plastik erime, akma sorunu var, haberin olsun. 11.11 ve Black Friday indirmlerini beklemelisin. Üst kalite ekipmanlar ucuza satılıyor. Razer Deathadder Elite ve Logitech G402 alabileceğin en iyi mouselar bence.
G402 yi bilmiyorum ama Razer DeathAdder Elite deneyebildiğim mouselar arasında, malesef elime büyük geliyor bir tık, rahat edemiyorum
Aslında aklımda 2 mouse var Hyperx Pulsefire Surge ve Msi GM50 bu mouselar hakkında ne düşünüyorsunuz ? @Feath @Sylveon @actanonverba

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı