Arkadaşlar, 6-7 yıldır kullandığım SteelSeries kinzu V2 yavaş yavaş sizlere ömür. Yine bu tarz, üzerinde çok fazla tuş olmayan, boyut olarak orta sayılabilecek, 350 TL civarı mouse önerilerinizi alabilirim.
In today’s Logitech G300s review we’ll take a look at the features it offers, the price, and we’ll also consider other gamers’ opinion. Check our review!
Steelseries Mouseların çoğunda plastik erime, akma sorunu var, haberin olsun. 11.11 ve Black Friday indirmlerini beklemelisin. Üst kalite ekipmanlar ucuza satılıyor. Razer Deathadder Elite ve Logitech G402 alabileceğin en iyi mouselar bence.
Corsair çok iyi bir marka ama mouseları bana biraz kasıntı geliyor. Rival 600 benimde beğendiğim bir mouse ama biraz daha f/p ürünlerine şans vermek istiyorum güzel bir indirim yakalamadığım sürece Rival 600 zor.
Steelseries Mouseların çoğunda plastik erime, akma sorunu var, haberin olsun. 11.11 ve Black Friday indirmlerini beklemelisin. Üst kalite ekipmanlar ucuza satılıyor. Razer Deathadder Elite ve Logitech G402 alabileceğin en iyi mouselar bence.
G402 yi bilmiyorum ama Razer DeathAdder Elite deneyebildiğim mouselar arasında, malesef elime büyük geliyor bir tık, rahat edemiyorum
Aslında aklımda 2 mouse var Hyperx Pulsefire Surge ve Msi GM50 bu mouselar hakkında ne düşünüyorsunuz ? @Feath@Sylveon@actanonverba