Satılık 350 TL - MSI GTX 750 TI Twin Frozr OC Edition(Sıfır ayarında)

Alexandretta

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim(Öğrenci)
Arkadaşlar merhabalar,

2 ay önce sistem toplamaya başladım ufaktan. Fakat bu ekran kartını aldıktan sonra GTX 970 ekran kartında karar kıldığım için bu ekran kartını kullanmak hiç nasip olmadı. 2 ay boyunca köşede yattı ve hiç açılmadı sistemi kuramadığım için daha. GTX 970 için ekran kartımı satıyorum. 0'dan farksız aldığınızda 0 olarak kullanacaksınız. Faturası resimlerde mevcurttur. Webdenal'dan 2 ay önce alıp hiç kullanmadım. İstanbul Beylikdüzünde oturmaktayım isteyene elden teslim edebilirim.

Yeni nesil kartların hepsini bekleyeceğim AMD'de de, Nvidia'da da.. Orta-üst seviye modeller 2016'nın son çeyreğini bulsa bile. O yüzden 300-350 lira civarı beni CS:GO ve H1Z1'de idare edecek bir kart arıyorum. Aldığım kartı ben de 5-6 ay sonra satacağım ama HD 530 ile kısıtlı kısıtlı oyun zevki yaşamak istemiyorum.

Eğer irtibata geçebilirsek kartı doğrudan almayı düşünüyorum. @Alexandretta

Son düzenleme:
Öncelikle Merhaba, ürün hâlâ satılıksa ve uygun fiyata bırakırsan almayı düşünüyorum.
Bana bu numaradan ulaşabilirsin: 0537 835 2103

Son düzenleme:
satılmadıysa karta talibim ist içiyseniz elden alabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…