Screwy Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #1 350 TL'ye kadar mouse arıyorum örgülü olması benim için önemli önerilerinizi bekliyorum.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 28 Eylül 2020 #2 Screwy dedi: 350 TL'ye kadar mouse arıyorum örgülü olması benim için önemli önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Screwy dedi: 350 TL'ye kadar mouse arıyorum örgülü olması benim için önemli önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Screwy Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #3 AirJET dedi: Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... orta büyüklükte sağ elimle tutuyorum
AirJET dedi: Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... orta büyüklükte sağ elimle tutuyorum
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 28 Eylül 2020 #4 Screwy dedi: orta büyüklükte sağ elimle tutuyorum Genişletmek için tıkla... Onu demek istememiştim fingertip claw palm olarak değişiyor tutuş şekilleri.
Screwy dedi: orta büyüklükte sağ elimle tutuyorum Genişletmek için tıkla... Onu demek istememiştim fingertip claw palm olarak değişiyor tutuş şekilleri.
Screwy Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #5 AirJET dedi: Onu demek istememiştim fingertip claw palm olarak değişiyor tutuş şekilleri. Genişletmek için tıkla... palm
AirJET dedi: Onu demek istememiştim fingertip claw palm olarak değişiyor tutuş şekilleri. Genişletmek için tıkla... palm
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 28 Eylül 2020 #6 Screwy dedi: palm Genişletmek için tıkla... Kaçırmadan al site yeni açıldığı için pek çok ürününde indirim var ve güvenilirdir. Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr
Screwy dedi: palm Genişletmek için tıkla... Kaçırmadan al site yeni açıldığı için pek çok ürününde indirim var ve güvenilirdir. Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr
Screwy Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #7 AirJET dedi: Kaçırmadan al site yeni açıldığı için pek çok ürününde indirim var ve güvenilirdir. Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sence Rival 300smi yoksa Logitech G 403 Hero mu?
AirJET dedi: Kaçırmadan al site yeni açıldığı için pek çok ürününde indirim var ve güvenilirdir. Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sence Rival 300smi yoksa Logitech G 403 Hero mu?
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 28 Eylül 2020 #8 Screwy dedi: Sence Rival 300smi yoksa Logitech G 403 Hero mu? Genişletmek için tıkla... G403 Hero tabiki hem malzeme kalitesi hemde sensör olarak çok daha iyi.
Screwy dedi: Sence Rival 300smi yoksa Logitech G 403 Hero mu? Genişletmek için tıkla... G403 Hero tabiki hem malzeme kalitesi hemde sensör olarak çok daha iyi.