350 TL Red Switch klavye

Ü, Ğ, Ş, İ, Ö ve Ç harfleri yok. Eğer bir süredir Türkçe klavye kullanıyorsanız o tuşların yerini büyük ihtimalle ezberlemişsinizdir veya kullandıkça alışırsınız. Klavyeyi aldıktan sonra bilgisayarınızdan dili Türkçe seçtiğinizde klavyeyi Türkçe kullanabilirsiniz. Alışamazsanız o tuşlar için Türkçe tuş alabilir veya üzerine bir şey yapıştırabilirsiniz.
hmm tamamdır çok teşekkür ederim cevaplar için
Peki birşey daha sorcam ben o klavyede mesela nokta kullanıcam ama noktada atıyorum ğ yi temsil ediyor nasıl o noktalama işaretini kullanıcam

1614147108887.png

Mnin sağında 3 tane tuş var. Onlar Türkçe klavyede Ö, C ve "." tuşu. Lnin sağında da Türkçe klavyede Ş, İ ve "," var. Ama bu klavyede 2 tuş var. Yani yanlış anlammadıysam L ve Ş. Siz burada "," ü nasıl kullanılacağını soruyorsunuz sanırım. Bu durumda Enter ve Backspace tuşlarının arasındaki tuş virgül tuşu. Yani onu kullanarak "," ve Shift + o tuş ile ";" yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 893518

Mnin sağında 3 tane tuş var. Onlar Türkçe klavyede Ö, C ve "." tuşu. Lnin sağında da Türkçe klavyede Ş, İ ve "," var. Ama bu klavyede 2 tuş var. Yani yanlış anlammadıysam L ve Ş. Siz burada "," ü nasıl kullanılacağını soruyorsunuz sanırım. Bu durumda Enter ve Backspace tuşlarının arasındaki tuş virgül tuşu. Yani onu kullanarak "," ve Shift + o tuş ile ";" yapabilirsiniz.
tamamdır çok çok teşekkür ederim ben valorant minecraft fortnite cs go tarzı oyunlar oynuyorum red switch almak mantıklımı sizce

tamamdır çok çok teşekkür ederim ben valorant minecraft fortnite cs go tarzı oyunlar oynuyorum red switch almak mantıklımı sizce
Bizzat blue switch bir klavye kullanıyorum. Alırken klavyeyle yazı yazmayı sevdiğim ve çok yazı yazdığım için blue switch tercih etmişitim. İlk olarak blue switchler çok sesli oluyor. Benim ses ile ilgili bir problemim yok ancak sesten dolayı evdekileri rahatsız ettiğini söyleyenler var. İkinci olarak oynadığınız oyunlarda çok fazla A-D yapıyorsanız yaptığınız A-D'nin hızı daha düşük oluyor red switch'e göre.

Şöyle bir karşılaştırma var:
1614152489283.png

Kısacası mantıklıdır.

Bizzat blue switch bir klavye kullanıyorum. Alırken klavyeyle yazı yazmayı sevdiğim ve çok yazı yazdığım için blue switch tercih etmişitim. İlk olarak blue switchler çok sesli oluyor. Benim ses ile ilgili bir problemim yok ancak sesten dolayı evdekileri rahatsız ettiğini söyleyenler var. İkinci olarak oynadığınız oyunlarda çok fazla A-D yapıyorsanız yaptığınız A-D'nin hızı daha düşük oluyor red switch'e göre.

Şöyle bir karşılaştırma var:
Eki Görüntüle 893627

Kısacası mantıklıdır.
bende şuan blue switch kullanıyorum ve gerçekten ses çok fazla geliyor çok teşekkür ederim tavsiye için iyi günler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı