350 TL SSD Önerisi

3D TLC NAND bellekler farklı 3D MLC V-NAND bellekler farklı. TLC ile MLC karıştırılmasın. NAND ile V-NAND'da karıştırılmasın. Aradaki farkların detaylarını internetten detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Her bellek tiplerinin TBW değerleri bellek nesillerine göre farklılık göstermektedir. 850 EVO'da 3D MLC V-NAND bellekler vardır. Bütçeniz varsa tercihiniz o yönde olsun.

WD'nin SSD'leri fiyat performans ürünü değil. Ayrıca o fiyat bandında bir üründe TLC NAND belleklerin bulunması büyük kurnazlık. Bilmeyen son kullanıcıyı resmen kandırıyorlar. Adata SU800 almanızı öneririm. TLC 3D NAND bellekli bir SSD varken WD Blue serisi alınmaz.

Adata 256 Gb Su800 3D Nand 256Gt-C Ssd Harddisk - Netsiparis.Com

WD SSD modellerini önermiyoruz. Onun yerine Adata SU800 veya bütçen biraz daha yüksek ise Samsung 850 EVO çok daha iyidir.
Cevabınız için teşekkür ederim, önermeme nedeninizi açabilir misiniz? WD dışındaki -samsung hariç- markalara biraz önyargılı yaklaşıyorum, WD nin hdd' lerdeki kalitesine güvenerek ssd' lerine de güvendiğimden olsa gerek. Uzun vadede diğer markalar aynı performansı verir mi?

@Neurevt arkadaşım gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmış. Evet WD HDD konusunda gayet başarılı. Hatta ben de WD Blue HDD kullanıyorum. Ama aynı şey SSD için geçerli değil. Ayrıca Adata kaliteli bir markadır. Önyargıyla yaklaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…