350 TL Türk kahve makinesi önerisi

5 fincan?
Sakın ola tanıtımlardaki fincan sayılarına aldanmayın. Ben o şekilde bir makine aldım. 4 fincan diyordu, 2 fincandan sonra taşıyordu. O hesaplamalardaki fincanlar Osmanlı tarihinde kalan minicik fincanlar sanırsam.
Arzum okka aldım, asla mutlu olmadım, en sonunda kırarak attım cihazı.
Bu işin amiral gemisi ev kullanıcıları için ARçelik Telve. Grundig de satıyor aynı cihazı.
Fakir kullanan ve memnun olan kullanıcılar var ama ben şu ana kadar deneyimlediklerimden söyleyeceğim, ya telve alın ya da cezve.
Yine de hiçbir makine güncel fincan boyutlarında 5 fincan yapmayacaktır.

5 fincan?
Sakın ola tanıtımlardaki fincan sayılarına aldanmayın. Ben o şekilde bir makine aldım. 4 fincan diyordu, 2 fincandan sonra taşıyordu. O hesaplamalardaki fincanlar osmanlı tarihinde kalan minicik fincanlar sanırsam.
Arzum okka aldım, asla mutlu olmadım, en sonunda kırarak attım cihazı.
Bu işin amiral gemisi ev kullanıcıları için arçelik telve. Grundig de satıyor aynı cihazı.
Fakir kullanan ve memnun olan kullanıcılar var ama ben şu ana kadar deneyimlediklerimden söyleyeceğim, ya telve alın ya da cezve.
Yine de hiçbir makine güncel fincan boyutlarında 5 fincan yapmayacaktır.

Tamamdır hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı