Lukegokyuruyucu Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #11 GTX 1060 6GB dedi: Xbox 360 GamePad Alabilirsiniz. Kablolusunu tabiki. Kablosuzu sıkıntı çünkü ekstra birde alıcısını almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam xbox biraz garip kaçıyor Mirza Kaplan dedi: 2. el F710 var ama pek önermem zorunlu değilse. Kullanamıyorum derken? İnanın bana isteyince 1 saate alışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman dediğiniz gibi yapayım teşekkürler şimdiden siparişi ya bugün ya da yarın vereceğim.
GTX 1060 6GB dedi: Xbox 360 GamePad Alabilirsiniz. Kablolusunu tabiki. Kablosuzu sıkıntı çünkü ekstra birde alıcısını almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam xbox biraz garip kaçıyor Mirza Kaplan dedi: 2. el F710 var ama pek önermem zorunlu değilse. Kullanamıyorum derken? İnanın bana isteyince 1 saate alışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman dediğiniz gibi yapayım teşekkürler şimdiden siparişi ya bugün ya da yarın vereceğim.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 16 Ağustos 2023 #12 Lukegokyuruyucu dedi: Hocam Xbox biraz garip kaçıyor. Hocam o zaman dediğiniz gibi yapayım teşekkürler şimdiden siparişi ya bugün ya da yarın vereceğim. Genişletmek için tıkla... Maalesef GXT 590 kargo ücreti ile 800 falan oluyor hocam. 2. el Pusat Pro veya F710 tercih etmek zorundasınız.
Lukegokyuruyucu dedi: Hocam Xbox biraz garip kaçıyor. Hocam o zaman dediğiniz gibi yapayım teşekkürler şimdiden siparişi ya bugün ya da yarın vereceğim. Genişletmek için tıkla... Maalesef GXT 590 kargo ücreti ile 800 falan oluyor hocam. 2. el Pusat Pro veya F710 tercih etmek zorundasınız.
Lukegokyuruyucu Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #13 Mirza Kaplan dedi: Maalesef GXT 590 kargo ücreti ile 800 falan oluyor hocam. 2. el Pusat Pro veya F710 tercih etmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Hocam onu demek istemiştim zaten biraz yanlış olmuş
Mirza Kaplan dedi: Maalesef GXT 590 kargo ücreti ile 800 falan oluyor hocam. 2. el Pusat Pro veya F710 tercih etmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Hocam onu demek istemiştim zaten biraz yanlış olmuş