Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 21 Haziran 2022 #11 YArifK dedi: Hocam sorundan kastınız nedir acaba? Hocam bir de PS4 kolları da uyuyormuş sanırım PC'ye. Genişletmek için tıkla... O fiyatlara orijinal PS4 kolu bulamazsınız. Ve çalışması için programlarla uğraşırsınız. F310 ya da F710 alın derim. mustafaD01 dedi: Agam bekle her ay BİM'e 250 TL'ye falan çok iyi padler geliyor ben aldım çok da memnunum. Genişletmek için tıkla... Platoon Pl-2596 Tüm Bilgisayarlar Uyumlu PS3 Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun gibi gamepadler istiyorsanız evet BİM'den alın
YArifK dedi: Hocam sorundan kastınız nedir acaba? Hocam bir de PS4 kolları da uyuyormuş sanırım PC'ye. Genişletmek için tıkla... O fiyatlara orijinal PS4 kolu bulamazsınız. Ve çalışması için programlarla uğraşırsınız. F310 ya da F710 alın derim. mustafaD01 dedi: Agam bekle her ay BİM'e 250 TL'ye falan çok iyi padler geliyor ben aldım çok da memnunum. Genişletmek için tıkla... Platoon Pl-2596 Tüm Bilgisayarlar Uyumlu PS3 Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun gibi gamepadler istiyorsanız evet BİM'den alın
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 21 Haziran 2022 #12 mehmetuysal89 dedi: Ondan büyük sorun var önermem. Genişletmek için tıkla... Sorun nedir? Ben hiç yaşamadım.
mehmetuysal89 dedi: Ondan büyük sorun var önermem. Genişletmek için tıkla... Sorun nedir? Ben hiç yaşamadım.
mehmetuysal89 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #13 erme dedi: Sorun nedir? Ben hiç yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bazen tuş basmıyor deli ediyor.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 22 Haziran 2022 #14 mehmetuysal89 dedi: Bazen tuş basmıyor deli ediyor. Genişletmek için tıkla... Bu ürünün sorunu değil. Sizin sorununuz. Ben de arkadaşımda kullanıyoruz -hatta o yılalrdır kullanıyor- böyle bir sorun yaşamadık.
mehmetuysal89 dedi: Bazen tuş basmıyor deli ediyor. Genişletmek için tıkla... Bu ürünün sorunu değil. Sizin sorununuz. Ben de arkadaşımda kullanıyoruz -hatta o yılalrdır kullanıyor- böyle bir sorun yaşamadık.
YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #15 erme dedi: Bu ürünün sorunu değil. Sizin sorununuz. Ben de arkadaşımda kullanıyoruz -hatta o yılalrdır kullanıyor- böyle bir sorun yaşamadık. Genişletmek için tıkla... Sanırım loghitech alacağım herkes tarafından oneriliyor.
erme dedi: Bu ürünün sorunu değil. Sizin sorununuz. Ben de arkadaşımda kullanıyoruz -hatta o yılalrdır kullanıyor- böyle bir sorun yaşamadık. Genişletmek için tıkla... Sanırım loghitech alacağım herkes tarafından oneriliyor.