Metrica Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 751 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #11 Silinen üye dedi: Bütçeni 50TL arttırırsan çok daha iyi bir klavyen olacak: Corsair K68 Cherry MX RED Suya & Toza Dayanıklı Mekanik Türkçe Klavye - CH-9102020-TR | Adeks Store Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama öğrenci olduğum için 350 TL bile bütçemi zorluyor. Ama biraz daha verip bunu almazsam ayıp olur diye düşünüyorum.
Silinen üye dedi: Bütçeni 50TL arttırırsan çok daha iyi bir klavyen olacak: Corsair K68 Cherry MX RED Suya & Toza Dayanıklı Mekanik Türkçe Klavye - CH-9102020-TR | Adeks Store Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama öğrenci olduğum için 350 TL bile bütçemi zorluyor. Ama biraz daha verip bunu almazsam ayıp olur diye düşünüyorum.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.801 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #12 Metrica dedi: Teşekkür ederim ama öğrenci olduğum için 350 TL bile bütçemi zorluyor. Ama biraz daha verip bunu almazsam ayıp olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle [emoji4] Üzmeyecektir. Son düzenleme: 15 Ocak 2019
Metrica dedi: Teşekkür ederim ama öğrenci olduğum için 350 TL bile bütçemi zorluyor. Ama biraz daha verip bunu almazsam ayıp olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle [emoji4] Üzmeyecektir.