Öncellikle Red Switch olması çok önemli benim için.
Mekanik olması önemli çünkü tuş basım ömrü daha uzun.
Yüzde %60'lık klavye istemiyorum.
RGB olsa güzel olur.
Daha fazla fiyat çıkamam, maksimum 350 TL olması lazım.
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
www.monsternotebook.com.tr
50TL ekleyip bunu alın. Ama stoğu şuan yok 1 ay içerisinde gelir.
Gamepower Ogre RGB Mavi Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Çok bilgim yok bu konu hakkında ama önerildiğini görmüştüm bu klavyenin ve beğenilmişti. Red Swich istemişsiniz ama benim ki sadece seçenek.
Gamepower Ogre RGB Mavi Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Çok bilgim yok bu konu hakkında ama önerildiğini görmüştüm bu klavyenin ve beğenilmişti. Red Swich istemişsiniz ama benim ki sadece seçenek.
Çok kaliteli bir klavye değil kendisi. Basma sorunları ve malzeme kalitesi kısımlarında sınıfta kalıyor. Paranızı çöpe atmak gibi oluyor yani. Servisi hakkında da hiç güzel şeyler duymadım.
Yalnızca US$61.99, en iyi GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
Yalnızca US$61.99, en iyi GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
Bu ürünü alın bütçeyi 50₺ daha aşarak baggood üzerinde kupon nasıl alırı bilmiyorum ama varsa eğer kupon ile alın.
İstediklerinizi Türkiye üzerinden temin etmeniz çok pahalı olur.
ck 104 red switch almıştım 2 sene önce. bir tek yukarı yön tuşunun ışığı bozuldu. Onun dışında hiç bir sıkıntısı olmadı. Güzel klavyedir tavsiye ederim.