350 TL'ye Tablet Önerisi

WereBear

Kilopat
Daha fazla  
Vatan ya da Evkur'dan bana iyi bir tablet önerir misiniz ? Vatan'dan olursa Maksimum 350 TL. Evkur'dan olursa aylık maksimum 40 TL. Tablette aradığım özellikler şunlar :

-İstediğim oyunu hiç takılmadan oynatabilsin. (Fifa 2015-Dead Trigged 2 - Asphalt 8 - Blitz Brigade - Batman vs.)

-Kamerası düşük olsa bile iyi video ve fotoğraf çekebilmeli.

-Şarjı iyi dayanmalı.

-Wi-fi alanı geniş olmalı. Modeme uzak olsam bile en zaından 1-2 kademe çekmeli.

İnternete Galaxy Tab 4 yazdığında bütün özellikler karşına çıkıyor zaten.

İnternete Galaxy Tab 4 yazdığında bütün özellikler karşına çıkıyor zaten.
Bende biliyorum fakat kaç Tl ve hangi model ? O yüzden link istedim.

Ben kendim bikaç model buldum. PRO'nun tabletleri.
7 inç : PRBT766 ARM CORTEX A7- 1.5 GHZ-1GB DDR3-8GB DISK-7''-ANDROİD4.4 - Vatan Bilgisayar

9 inç : PRBT931 A33 QUAD CORE- 1.3 GHZ-1GB DDR3-8GB DISK-7''-ANDROİD4.4 - Vatan Bilgisayar

10.1 inç : PRBT131 A33 QUAD CORE- 1.3 GHZ-1GB DDR3-8GB DISK-7''-ANDROİD4.4 - Vatan Bilgisayar

Bunlarda hoşuma gitti ve fiyatları da uygun. ASUS va birde onu yazdım yukarıda. Bunlarda bir seçenek.

Galaxy Tab 4 kullanıyorum. Şunu söyliyim 350 tl lık tabletten beklentin fazla olmasın. Mutlaka aradığın özelliklerden biri iyi olmayacaktır.
Tab 4 ne kadar ? Kameradan vazgeçeceğim bu gidişle. Oyun performansı - wi- fi alanı ve şarjı biraz dayansın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…