Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 708 Çözümler 3 Cumartesi 15:16 #1 Uncharted 4 PS Store'da şu an 350 TL ama indirimle 100 TL oluyor. İndirimi beklemeli miyim yoksa 350'ye alınır mı? Zam gelir diye korkuyorum.
Uncharted 4 PS Store'da şu an 350 TL ama indirimle 100 TL oluyor. İndirimi beklemeli miyim yoksa 350'ye alınır mı? Zam gelir diye korkuyorum.
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.359 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 15:19 #2 350 TL değil, fazlasını bile hak eden bir başyapıt. fakat alacaksanız indirimi beklemenizi öneririm.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 708 Çözümler 3 Cumartesi 15:19 #3 swaghos dedi: 350 TL değil, fazlasını bile hak eden bir başyapıt. fakat indirimi beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet orası öyle ama 250 TL fazladan vermiş olacağım.
swaghos dedi: 350 TL değil, fazlasını bile hak eden bir başyapıt. fakat indirimi beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet orası öyle ama 250 TL fazladan vermiş olacağım.
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.359 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 15:20 #4 Silverhandim dedi: Evet orası öyle ama 250 TL fazladan vermiş olacağım. Genişletmek için tıkla... İndirimi bekleyin.
Silverhandim dedi: Evet orası öyle ama 250 TL fazladan vermiş olacağım. Genişletmek için tıkla... İndirimi bekleyin.
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 694 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:11 #5 Silverhandim dedi: Uncharted 4 PS Store'da şu an 350 TL ama indirimle 100 TL oluyor. İndirimi beklemeli miyim yoksa 350'ye alınır mı? Zam gelir diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben aldım oyunu platine kasıyorum sen düşün değer ama indirime giriyor bir daha ne zaman girer bilmem.
Silverhandim dedi: Uncharted 4 PS Store'da şu an 350 TL ama indirimle 100 TL oluyor. İndirimi beklemeli miyim yoksa 350'ye alınır mı? Zam gelir diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben aldım oyunu platine kasıyorum sen düşün değer ama indirime giriyor bir daha ne zaman girer bilmem.
vitoscaletta10 Zeptopat Katılım 16 Ekim 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:13 #6 Silverhandim dedi: Uncharted 4 PS Store'da şu an 350 TL ama indirimle 100 TL oluyor. İndirimi beklemeli miyim yoksa 350'ye alınır mı? Zam gelir diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu izleyerek sadece 4 5 kez bitirmisimdir başyapıt gerçekten. İndirimi bekleyin.
Silverhandim dedi: Uncharted 4 PS Store'da şu an 350 TL ama indirimle 100 TL oluyor. İndirimi beklemeli miyim yoksa 350'ye alınır mı? Zam gelir diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu izleyerek sadece 4 5 kez bitirmisimdir başyapıt gerçekten. İndirimi bekleyin.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 708 Çözümler 3 Cumartesi 23:44 #7 vitoscaletta10 dedi: Oyunu izleyerek sadece 4 5 kez bitirmisimdir başyapıt gerçekten. İndirimi bekleyin. Genişletmek için tıkla... Zam gelmesin de Vatan Ezer dedi: Ben aldım oyunu platine kasıyorum sen düşün değer ama indirime giriyor bir daha ne zaman girer bilmem. Genişletmek için tıkla... Geçen gün indirimdeydi, o akşam oyunu alacaktım ama indirimi kaçırdım şansa
vitoscaletta10 dedi: Oyunu izleyerek sadece 4 5 kez bitirmisimdir başyapıt gerçekten. İndirimi bekleyin. Genişletmek için tıkla... Zam gelmesin de Vatan Ezer dedi: Ben aldım oyunu platine kasıyorum sen düşün değer ama indirime giriyor bir daha ne zaman girer bilmem. Genişletmek için tıkla... Geçen gün indirimdeydi, o akşam oyunu alacaktım ama indirimi kaçırdım şansa
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 694 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:21 #8 Silverhandim dedi: Zam gelmesin de Geçen gün indirimdeydi, o akşam oyunu alacaktım ama indirimi kaçırdım şansa Genişletmek için tıkla... Zam geleceğini düşünmüyorum ps4 sürümü çünkü
Silverhandim dedi: Zam gelmesin de Geçen gün indirimdeydi, o akşam oyunu alacaktım ama indirimi kaçırdım şansa Genişletmek için tıkla... Zam geleceğini düşünmüyorum ps4 sürümü çünkü
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 708 Çözümler 3 Pazar 15:58 #9 Vatan Ezer dedi: Zam geleceğini düşünmüyorum ps4 sürümü çünkü Genişletmek için tıkla... Bekleyim öyleyse dostm aynen
Vatan Ezer dedi: Zam geleceğini düşünmüyorum ps4 sürümü çünkü Genişletmek için tıkla... Bekleyim öyleyse dostm aynen