Merhaba arkadaşlar,
Şu an kullandığım modem ZyXEL VMG3312-B10B olup zamanında TTNET'in verdiği bir modemdi. Daha doğrusu bir arkadaşımdan almıştım zamanında. Ama biliyorsunuz ki günümüz internet alt yapıları eskiye nazaran daha hızlı olduğu için bu modem yetersiz gelmeye başladı. Ki zaten eski bir modem olduğu için artık işime pek yaramamaya başladı. Ayrıca arada kopmalar da yaşıyorum maalesef. İnternette birçok araştırma yaptım fakat, düzgün VDSL destekli bir modem bulamadım ne yazık ki. Bu yüzden sizlere de danışmak istedim. Bütçem 350TL'ye kadar. Bana yardımcı olabilir misiniz, hangi modemi almalıyım?
Altyapı desteğim şu şekilde.
Download: 50Mbps upload: 8Mbps VDSL bir paket kullanıyorum.
Bir de şunu demem gerekirse, modemi kendi odama kuracağım ve evin her odasında Wi-Fi sinyallerini görmesini istiyorum. 95 metrekare bir evde yaşıyorum modemi koyacağım oda ile oturma odasının arasında bir oda ve mutfak var. Kendi modemimin sinyalleri oturma odasına ulaşmadığı için oturma odasında interneti kullanamıyorum. Lütfen buna dikkat ederek bir modem önerebilir misiniz? Ekte şu anki modemle aldığım değerleri paylaştım.