350 Watt güç kaynağı çift fanlı ASUS GTX 750 Ti ekran kartına yeter mi?

Sinan234

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aliexpress'den GTX 750 Ti çift fanlı model bir ekran kartı satın aldım aslında tek fanlı modelini alsaydım kesin olacaktı diye tahmin ediyorum ama bu sefer kartın çok ısınacağını düşündüm sizce sorun olur mu?
Sistem özelliklerim.
Intel Xeon E5450.
Dark Freezer X90 fan.
ASUS P5g41C-M LX.
8 GB RAM (4+4) 1333MHz.
ASUS GTX 750 Ti 2 GB.
500 GB HDD.
350 Watt güç kaynağı

Ekran kartı linki: US $54.99 |Bilgisayar ve Ofis'ten Grafik Kartları'de Asus GTX 750TI OC 2GD5 GTX750TI GTX 750TI 2G D5 DDR5 bilgisayar masaüstü grafik ekran kartı PCI Express 3.0 GTX 750 ti 1050 GTX750 AliExpress'da

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    71,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağınızın tam modeli nedir eğer 12V kanalından 250W verebiliyosa yetecektir.

Güç kaynağınızın tam modeli nedir eğer 12V kanalından 250W verebiliyosa yetecektir.
Güç kaynağım bu daha yeni Sinerji'den satın aldım bir kere kullanmadım ekran kartımın gelmesini bekliyorum kasayı bilgisayarcıya bıraktım o yüzden 12V kanalından kaç Watt verdiğini bilmiyorum Google'den araştırdım çıkmadı nasıl bulabilirim bi yardımcı olabilir misiniz ?

Tam olarak işaretlediğim yerde yazması lazım eğer yanınızdaysa bakabilirsiniz.

Korktuğum marka . İnternetten araştırdım ama bulamadım.

İleride değiştirmeyi düşünüyorum 1-2 sene falan idare etse yeterli olur bana
Ama Ekran Kartına Sorun Çıkarmaz İnşallah Ben De Ondan Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…