350 watt Güç Kaynaklı Sisteme Ekran Kartı

Eren Torun

Hectopat
Arkadaşlar 3 gün önce felan bilgisayarın güç kaynağı bozuldu ekran kartı alacağım dedim 350 watt güç girişi taktılar. Ekran kartım yok. 350 watt ile en iyi hangi ekran kartını alabilirim? fiyatı 300ü aşmasın? AC serisini oynamak istiyorum

• İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz
  • RAM : 2.0 GB DDR3
  • Ekran Kartı : Intel(R) G41 Express Chipset
  • İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit

Sence hangi marka alayım? Ve watt kaldırır mı? Link atarsan memnun olurum.

Önce Windows 8.1 64 Bit kurmayı düşünmelisin.

Berkcan Birkaç kişi HD7750 alıp Assassin's Creed 4'ü yüksek ayarlarda açarsan ekran saçmalar belki bilgisayar kapanıp durur diyorlar. Sorun çıkar mı?
IQRI işlemcim 64 bite uygunmu ve windows 7 olmaz mı? Windows 8'i pek beğenmedim.
Hovarda HD7750'nin ekstra güç çıkışı yok benim bildiğim kadarı ile. Yani çalışır mı? Kapanma olasılığı varmı?

En önemlisi HD7750 alırsam 350 watt güç kaynağı ile (gerçek 300watt) oyun oynarken sorun çıkar mı?

Hd 7750 75 wat güç tüketiyor. Ve sistem 300 wat olsa diyelim gerçek olarak 280 wat filan olur en fazla ve 20 wat ile ucu ucuna kurtarırsınız Yani sistemi hd 7750 ile rahat kullanabilirsin.

Turgut eminsin değil mi? Sakata gelmeyelim sonra. Bu arada psu 350watt. Gerçek 300 yada 310 watt olması lazım.

- - - Güncellendi - - -

Bu arada Sistem modeli O.E.M yazıyor. Galiba anakartım oluyor. Bu arada 64 bit özellikli:evet yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…