neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 14 Ocak 2023 #11 Yaşar Burak dedi: Güzele benziyor , günlük kullanımda nasıl ya da beğenmediğin bir özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Kötü hocam tavsiye etmem.
Yaşar Burak dedi: Güzele benziyor , günlük kullanımda nasıl ya da beğenmediğin bir özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Kötü hocam tavsiye etmem.
Yaşar Burak Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #12 Hasan Erikli dedi: 200 Hz uyar mı? https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-me238fhd-g-238-200hz-1ms-300nit-hdmidisplay-curved-freesync--g-sync-fhd-led-monitr-p-HBCV00002Z6L30?url_src=and-product-detail Bende buradan aldım ve kullanıyorum da. Genişletmek için tıkla... Güzele benziyor , günlük kullanımda nasıl ya da beğenmediğin bir özelliği var mı? Emir07 dedi: Asus tuf 24 inc 165 hz modeli kendimde kullanıyorum çoğu kişi ghosting hatası almış fakat ben bu zamana kadar Bi sıkıntı yaşamadım alalı 6 ay old Genişletmek için tıkla... neqetria dedi: Kötü hocam tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... hocam kötülediğiniz malı neden bana öneriyorsunuz ?
Hasan Erikli dedi: 200 Hz uyar mı? https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-me238fhd-g-238-200hz-1ms-300nit-hdmidisplay-curved-freesync--g-sync-fhd-led-monitr-p-HBCV00002Z6L30?url_src=and-product-detail Bende buradan aldım ve kullanıyorum da. Genişletmek için tıkla... Güzele benziyor , günlük kullanımda nasıl ya da beğenmediğin bir özelliği var mı? Emir07 dedi: Asus tuf 24 inc 165 hz modeli kendimde kullanıyorum çoğu kişi ghosting hatası almış fakat ben bu zamana kadar Bi sıkıntı yaşamadım alalı 6 ay old Genişletmek için tıkla... neqetria dedi: Kötü hocam tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... hocam kötülediğiniz malı neden bana öneriyorsunuz ?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 14 Ocak 2023 #13 Yaşar Burak dedi: Güzele benziyor , günlük kullanımda nasıl ya da beğenmediğin bir özelliği var mı? hocam kötülediğiniz malı neden bana öneriyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Atılan Excalibur monitöre önermem dedim.
Yaşar Burak dedi: Güzele benziyor , günlük kullanımda nasıl ya da beğenmediğin bir özelliği var mı? hocam kötülediğiniz malı neden bana öneriyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Atılan Excalibur monitöre önermem dedim.
Yaşar Burak Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #14 neqetria dedi: Atılan Excalibur monitöre önermem dedim. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış görmüşüm
neqetria dedi: Atılan Excalibur monitöre önermem dedim. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış görmüşüm
Hasan Erikli Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.472 Çözümler 15 Yer İzmir Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2023 #15 Yaşar Burak dedi: Güzele benziyor , günlük kullanımda nasıl ya da beğenmediğin bir özelliği var mı? Hocam kötülediğiniz malı neden bana öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam gayet güzel monitör fotoğraf'ta ekliyorum ghosting yok 200 Hz başka ne istersin ki neqetria dedi: Atılan Excalibur monitöre önermem dedim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim toxiclik yapmanın ne manası var yazdığım yorumlara dislike veya gülme emojileri vs. Dosya Ekleri 20230114_193739.jpg 133,3 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleme: 15 Ocak 2023
Yaşar Burak dedi: Güzele benziyor , günlük kullanımda nasıl ya da beğenmediğin bir özelliği var mı? Hocam kötülediğiniz malı neden bana öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam gayet güzel monitör fotoğraf'ta ekliyorum ghosting yok 200 Hz başka ne istersin ki neqetria dedi: Atılan Excalibur monitöre önermem dedim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim toxiclik yapmanın ne manası var yazdığım yorumlara dislike veya gülme emojileri vs.
Yaşar Burak Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #16 Hasan Erikli dedi: Hocam gayet güzel monitör fotoğraf'ta ekliyorum ghosting yok 200 Hz başka ne istersin ki Kardeşim toxiclik yapmanın ne manası var yazdığım yorumlara dislike veya gülme emojileri vs. Genişletmek için tıkla... Asusun TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz olan modelini almayı düşünüyorum excaliburu fazla tavsiye eden yok.
Hasan Erikli dedi: Hocam gayet güzel monitör fotoğraf'ta ekliyorum ghosting yok 200 Hz başka ne istersin ki Kardeşim toxiclik yapmanın ne manası var yazdığım yorumlara dislike veya gülme emojileri vs. Genişletmek için tıkla... Asusun TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz olan modelini almayı düşünüyorum excaliburu fazla tavsiye eden yok.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 15 Ocak 2023 #17 Önerilen LG bütçe dahilinde en iyi monitör.
Yaşar Burak Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #18 Jon Sino dedi: Önerilen LG bütçe dahilinde en iyi monitör. Genişletmek için tıkla... Attığı siteye pek güvenemedim diğer sitelerede baktığımda ise 5k'nın altında yok
Jon Sino dedi: Önerilen LG bütçe dahilinde en iyi monitör. Genişletmek için tıkla... Attığı siteye pek güvenemedim diğer sitelerede baktığımda ise 5k'nın altında yok
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 15 Ocak 2023 #19 Yaşar Burak dedi: Attığı siteye pek güvenemedim diğer sitelerede baktığımda ise 5k'nın altında yok Genişletmek için tıkla... itopya en güvenilir sitelerden biri.
Yaşar Burak dedi: Attığı siteye pek güvenemedim diğer sitelerede baktığımda ise 5k'nın altında yok Genişletmek için tıkla... itopya en güvenilir sitelerden biri.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 15 Ocak 2023 #20 Yaşar Burak dedi: Attığı siteye pek güvenemedim diğer sitelerede baktığımda ise 5k'nın altında yok Genişletmek için tıkla... Güvenilir site sorun olmaz.
Yaşar Burak dedi: Attığı siteye pek güvenemedim diğer sitelerede baktığımda ise 5k'nın altında yok Genişletmek için tıkla... Güvenilir site sorun olmaz.