3500-3900 TL'ye İ5 4690K GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Bend e diyorum bunda bir şey eksik. Aynen SSD unutmuşum. Sağ ol hatırlattığın için.

Hepsinde illa oluyor mu yoksa şansa mı bağlı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de sistem canavar gibi affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum, o fiyata GTX 970'i nereden aldınız?

Cx750 serisinin %90'ında çıkıyor bu sorun. Cx750m modüler olanlar da ise çok fazla değil. Benim güç kaynağı Cx750m geçen hafta var gibiydi cızırtı ama yok denecek kadar azdı. Ancak kulağını güç kablosunun olduğu yere yanaştırırsan duyuluyordu. 1-2 gün kadar oldu sonra kendiliğinden kesildi. Biraz da şansa bağlı.

Aynı fiyata i7 işlemci almış oluyorsun, dediğin gibi oyunlarda işlemcinin etkisi fazla değil o zaman Gaming 7 ile 4690K'yı O.C etmek gereksiz + bunun için özellikle sıvı soğutmalı kasa seçmişsin. i5 4690K sağlam bir O.C ile 4790 seviyesine gelecektir fakat sırf O.C zevkini tatmak için fazla enerji harcamaya gerek yok aynı zamanda fazla ısıda üretecek hatta belki ömrü Çarpan kilidi kapalı bir işlemciden daha kısa olacak. Bunları bir düşün.

Edit: Ömrü derken şunu demek istiyorum işlemcinin içinde milyar seviyesinde transistör var. Zamanla bu transistörler eski performansını vermemeye başlıyor ve bazıları bozulabiliyor. Transistörler ne kadar yıpranırsa işlemci performansı o kadar düşüyor. O.C bunu hızlandıran bir işlemdir. Yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlar düzeltsin.

Son düzenleme:

Yani sonucta voltaj vuruyorsun Transistorler hasar yiyecektir tabikide.

Sinerji bilgisayar güvenilir mi ?

@umutozer1905 Ben bizzat alışveriş yapmadım fakat başka bir forumda bir kaç örneğini gördüm hatta istanbul'da oturan biri sipariş vermiş ertesi gün 12:00'de(Sabah) bütün ürünler eksiksiz eline ulaşmış. Benzer örnekler de var. Bence gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz bu siteden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…