sorabıldıgınkadar Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #1 Başlıkda bahsettigim gibi bir sistem önerirmisiniz arkadaşlar monitör ssd felan dahil. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2015
Başlıkda bahsettigim gibi bir sistem önerirmisiniz arkadaşlar monitör ssd felan dahil. Şimdiden teşekkürler.
Hugues de Payen Hectopat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 639 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #2
FurkanOZKAYA Hectopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 330 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2015 #3 Merhabalar @sorabıldıgınkadar Size bir sistem topladım. Kusura bakmayın 4171 TL tuttu. Çünkü dayanamadım, GTX 970 HOF vardı. Sistem çok iyi oldu diye düşünüyorum. Karar sizin. iyi sosyaller.
Merhabalar @sorabıldıgınkadar Size bir sistem topladım. Kusura bakmayın 4171 TL tuttu. Çünkü dayanamadım, GTX 970 HOF vardı. Sistem çok iyi oldu diye düşünüyorum. Karar sizin. iyi sosyaller.
sorabıldıgınkadar Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #4 FurkanOZKAYA dedi: Merhabalar @sorabıldıgınkadar Size bir sistem topladım. Kusura bakmayın 4171 TL tuttu. Çünkü dayanamadım, GTX 970 HOF vardı. Sistem çok iyi oldu diye düşünüyorum. Karar sizin. iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... İyi bir sistem ama malesef internet üzerinden alışveriş yapamayacagım kredi kartı sıkıntısı var. Mümkünse vatandan önerirmisniz ? Ve 4000 lira maksimum çıkabilecegim rakam yani 20 lira bile ekliyemem
FurkanOZKAYA dedi: Merhabalar @sorabıldıgınkadar Size bir sistem topladım. Kusura bakmayın 4171 TL tuttu. Çünkü dayanamadım, GTX 970 HOF vardı. Sistem çok iyi oldu diye düşünüyorum. Karar sizin. iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... İyi bir sistem ama malesef internet üzerinden alışveriş yapamayacagım kredi kartı sıkıntısı var. Mümkünse vatandan önerirmisniz ? Ve 4000 lira maksimum çıkabilecegim rakam yani 20 lira bile ekliyemem
FurkanOZKAYA Hectopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 330 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2015 #5 sorabıldıgınkadar dedi: İyi bir sistem ama malesef internet üzerinden alışveriş yapamayacagım kredi kartı sıkıntısı var. Mümkünse vatandan önerirmisniz ? Ve 4000 lira maksimum çıkabilecegim rakam yani 20 lira bile ekliyemem Genişletmek için tıkla... Şansımızı deneyelim bakalım neler yapabileceğiz. Yarım saat içerisinde yazarım size. iyi sosyaller.
sorabıldıgınkadar dedi: İyi bir sistem ama malesef internet üzerinden alışveriş yapamayacagım kredi kartı sıkıntısı var. Mümkünse vatandan önerirmisniz ? Ve 4000 lira maksimum çıkabilecegim rakam yani 20 lira bile ekliyemem Genişletmek için tıkla... Şansımızı deneyelim bakalım neler yapabileceğiz. Yarım saat içerisinde yazarım size. iyi sosyaller.
Thrxvision Megapat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 114 Çözümler 1 20 Haziran 2015 #6 Phoenix Oblivion'a bak derim güncellendi.
sorabıldıgınkadar Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #7 Thrxvision dedi: Phoenix Oblivion'a bak derim güncellendi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Gainward GTX 970 Phantom GDDR5 4GB Ekran Kartı pek güzel değil . Onun yerine Asus GTX970 ROG Strıx olsa düşünebilirdim.
Thrxvision dedi: Phoenix Oblivion'a bak derim güncellendi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Gainward GTX 970 Phantom GDDR5 4GB Ekran Kartı pek güzel değil . Onun yerine Asus GTX970 ROG Strıx olsa düşünebilirdim.
sorabıldıgınkadar Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #8 Arkadaşlar aşağıda belirttigim sistemi yarın alacagım nasıl ?
Thrxvision Megapat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 114 Çözümler 1 21 Haziran 2015 #9 sorabıldıgınkadar dedi: Arkadaşlar aşağıda belirttigim sistemi yarın alacagım nasıl ? Eki Görüntüle 79270 Genişletmek için tıkla... Anakartı gaming serisi seçebilirsin .
sorabıldıgınkadar dedi: Arkadaşlar aşağıda belirttigim sistemi yarın alacagım nasıl ? Eki Görüntüle 79270 Genişletmek için tıkla... Anakartı gaming serisi seçebilirsin .
Ali Berk Ercan Megapat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 365 Yer Yenimahalle/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Haziran 2015 #10 @sorabıldıgınkadar acaba sistemi aldınız mı? Aldıysanız görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.