3 Aydan beri düzgün bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum en son kartların çıkmasıyla birlikte son kararlarımı vermem gerekiyor ama düzgün bir sistem toplayamadım bir türlü. 15 Temmuza kadar bilgisayarı toplamam gerek fakat stoklarda ekran kartı yok. Benim birden fazla sorum var.
1.Soru: GTX 1070 Ekran kartları ne zaman stoğa girer?
2.Soru: GTX 1070 Ekran kartlarından hangisini almalıyım? (Bütçeme göre cevap verirseniz sevinirim)
3. Soru: GTX 1070'li 3500-4000 TL arası bir bilgisayara nasıl bir sistem toplamalıyım? Ekran kartı dışında pek bir şeyden anlamam o yüzden sistem toplamada sizden yardım almak istiyorum.
Not: Sistemi Vatan Bilgisayardan almak istemiyorum Sinerji gibi kaliteli ve toplama bilgisayarları göndermeden önce kasada toplayıp performansı test eden bir siteden almak isterim.
Benimde 10-15 gün içinde toplayacağım sistem bu sistem. İnternet'de izlediğim videolara göre darboğaz söz konusu değil. Sistem iyi bir sistemdir. Almanızı öneririm.Kasa tercihi size kalmış. Anakart düşük olsa bile yeterli olacaktır.
Benimde 10-15 gün içinde toplayacağım sistem bu sistem. İnternet'de izlediğim videolara göre darboğaz söz konusu değil. Sistem iyi bir sistemdir. Almanızı öneririm.Kasa tercihi size kalmış. Anakart düşük olsa bile yeterli olacaktır.
1.Soru: GTX 1070 Ekran kartları ne zaman stoğa girer? 2.Soru: GTX 1070 Ekran kartlarından hangisini almalıyım? (Bütçeme göre cevap verirseniz sevinirim) 3. Soru: GTX 1070'li 3500-4000 TL arası bir bilgisayara nasıl bir sistem toplamalıyım? Ekran kartı dışında pek bir şeyden anlamam o yüzden sistem toplamada sizden yardım almak istiyorum.
1. Ekran kartları ne zaman stoğa girir net birşey diyemem ama bayram sonu girer herhale.
2.MSI GTX1070 Gaming X 8G modelini tercih edebilirsiniz Founders Edition pek önermiyorum
3.Şöyle bir sistem alabilirsiniz parçaları ileride daha rahat upgrade yapabileceğiniz şekilde seçtim ekran kartını temsili olarak koydum. Daha ucuz alınmak istenirse SSD veya HDD çıkarılıp anakart B150 anakartlardan alınabilir, işlemci i5 6500 tercih edilebilir.
Ortalama
Daha ucuz
Daha iyi
Sezer büyük ihtimal senin attığın sistemi alacağım fakat stokların gelmesini bekliyorum. SSD ve Ram'i arttırıp stoklar gelir gelmez alacağım. Sistem tavsiyelerine hala açığım ve stokların ne zaman geleceği hakkında kesin bilgisi olan varsa yardımcı olabilir.