Yaşın küçük, bilgisayar işlerinden gram anlamıyorsun. *Benim de pek büyük değil.*Hadi aynı bilgisayarı 1600 TL'ye çıkar da görelim
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2XGigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com ViewSonic VA2223-H 21.5" 5 ms Full HD Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VA2223-H 21.5" 5 ms Full HD Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VA2223-H 21.5" 5 ms Full HD Monitör özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öyle bir şey demedim. Lütfen dalga geçmeyi kesin.
Yaşın küçük, bilgisayar işlerinden gram anlamıyorsun.
Tek bildiğin şey sanırım Zula denen grafikleri berbat oyunu donmadan oynatabilecek *o da bir ihtimal* bir PC aldığın zaman aslında o fiyatın 4 kat daha azına 5 kat daha güçlü bir PC alabilecek olman. Bilmem anlatabildim mi?
Bak kardeşim forumda o kadar insan var ki sana önermiyor şu Turbox, Izoly gibi markaları. Sen ise tutturmuşsun şunu oynatsın yeter, hayır! O çok iyi! Aynısını sen yap da görelim! Bir bildiğimiz var ki sana söylüyoruz, dinle bizi. O bilgisayarlara yapılan yorumların neden yapıldığını hiç düşündün mü?
Kusura bakma biraz ağır konuşuyorum evet ama cidden garibime gidiyor. Son diyeceğim şey ise bizi dinle. Bir kenara not al. Benden bu kadar arkadaşlar. Gerisini siz halledebilirsiniz
Fikrini değiştirmene sevindim.Hocam tamam ben artık zaten vazgeçtim o markalardan hayatımda bilgisayar görmüş insan mıyım dalga geçmeyin bir internet Cafe'de oynuyordum ve Zula için almıyorum bilgisayarı sadece nadiren oynuyorum.
Fikrini değiştirmene sevindim.
İkinci el parçalar toplu halde bilgisayar alabilme şansın var mı? Letgo gibi siteler üzerinden.
Reis o benim küçüklük fotomdu.
Yaşını merak ettim kaç yaşındasın?