3500-4000 TL GTX 970M Notebook Tavsiyesi

Fakat diğer MSI serilerindeki Steelseries kalitesi yok GL'de. Bununki biraz daha tırtıklı belki oyuncunun ele yapışması açısından iyi ama kalite hissini düşürüyor.(Tarafsız düşüncem.)

Fakat diğer MSI serilerindeki Steelseries kalitesi yok GL'de. Bununki biraz daha tırtıklı belki oyuncunun ele yapışması açısından iyi ama kalite hissini düşürüyor.(Tarafsız düşüncem.)
Kesinlikle haklısın. Zaten gl serisi giriş seviye. F/p arayanlar için.

Asus N552VW-FW171T Notebook

Ben bunu almayı düşünüyorum çünkü tasarımı güzel klavyesinin verdiği hissiyat güzel ve daha hafif . Tasarım olarak gl72 den felan daha iyi bence onları düşünmemelisin Edit : Aliminyum kasa bu arada

Bende aynı laptopu düşünmeye başladım.Özellik olarak falan güzel duruyor.

Asus N552VW-FW171T

Bu sitede daha ucuz hatta

Son düzenleme:
Bende aynı laptopu düşünmeye başladım.Özellik olarak falan güzel duruyor.

Asus N552VW-FW171T

Bu sitede daha ucuz hatta
Ekran boyutu olarak 15.6 olmasaydı GL72 yerine çok mantıklı bir seçenek olabilirdi. Ayrıca monitörü arkadan aydınlatmalı yanılmıyorsam GL72 öyle değil. Fakat ekran boyutu benim için önemli gerçekten. Laptop boyutları masaüstüne göre doğal olarak küçük zaten. Fakat oyun oynayınca büyük ekranın hissiyatı çok farklı oluyor. Taşınabilirlik açısından iki ekranın hiçbir farkı yok benim için.

@FMK aslında tam aradığım laptop bu biliyomusun
ama internetten sipariş yapmam pek mümkün gözükmüyor.Şu laptopa birde Windows 10 koyup yine aynı fiyata koysalardı internet siparişini bile düşünebilirdim ama birde yaklaşık 250 TL ye win 10 almak gerekiyor.

Bu laptopu alsam şu anda piyasada bulunan oyunları (en azından GTA 5) ultra da, 1-2 yıl içinde çıkacak olanları High,3-4 yıl içinde çıkacakları Medium ve 4+ yıl sonra çıkacakları low ayarlarda kasmadan oynatırmı ?
Ben bu kadar para vermişken uzun ömürlü almak istiyorum yani bunlarda dediğim kadar uzun ömürlü olmayacaksa ne anlamı kalıyor Gaming laptop olmalarının

Çift fandan dolayı aşırı ısınma sorunu olmaz, dolayısıyla performans kaybı yaşatmaz diye düşünüyorum, tabi periyodik bakımlarını yaparsanız.
Windows 10 u çok daha uygun fiyatlara elde edebilirsiniz.
Teknolojinin hızına yetişemiyoruz ancak dediğinize yakın bir süre kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ben ağustos sonu-Eylül başı gibi alabilirim ancak.
O zamana kadar GTX 1070M -1080 M laptoplar için çıkarmı acaba ?
Eğer çıkarsa laptoplarda fiyat ne kadar artar ?
Bu arada GL serisi için MSI nin en düşük serisi diyorlar.
Birde bu laptopları gözümle görüp elimle tutabileceğim bir yer var mı ?
Ben hissetmeden aldığım bir laptopta oyun oynayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…