3500-4000 TL internetten PC toplama

Bütçe
3500-4000
Uzuca gelsin diye Power'lı kasa tercih ettim işlemciyi 12 nm alabilirsin toplarken yanlışı seçmişim.
Sistemlerinizi asla o kötü PSU'lara emnate etmeyiniz.
Hocam 240gb ama r5 1600 14nm itopya da 765 tl mi ne çok uygun arada 5-10 fps oynuyor fiyat çok iyi o yüzden alayım diyorum ayrıca dediğim markalsr kötü mü ki ?
12nm almanıza değer olaya yalnızca FPS olarak bakmayın. Corsair'in RAM'leri çok kalitelidir söylediğiniz RAM'leri ilk kez duyduğum için pek bir bilgim yok ama Corsair RAM'ler indirimdeyken onları almak daha mantıklı gibi geliyor bana. HDD ile ilgili olarak bence HDD'i kapasiteye ihtiyacınız olduğu zaman yani sonradan alın.

Sistemlerinizi asla o kötü PSU'lara emnate etmeyiniz.

12nm almanıza değer olaya yalnızca FPS olarak bakmayın. Corsair'in RAM'leri çok kalitelidir söylediğiniz RAM'leri ilk kez duyduğum için pek bir bilgim yok ama Corsair RAM'ler indirimdeyken onları almak daha mantıklı gibi geliyor bana. HDD ile ilgili olarak bence HDD'i kapasiteye ihtiyacınız olduğu zaman yani sonradan alın.
Sitede herkes önermiş çok iyi alman markası diye

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı